free download 78 travel guides written by experts

Site-ul www.santi.ro este relansat in Internetul Romanesc

Prin compania de web design si optimizare SEO Webvertise, site-ul www.santi.ro a fost relansat astazi. Site-ul ofera posibilitatea de a comanda rapid accesorii de mobila. Site-ul poate fi vizitat de oricine are acces la Internet, ceea ce creste grupul potentialilor clienti ai site-ului foarte mult. Santi Comexim comercializeaza accesorii pentru mobilier de o calitate deosebita, importate din Italia. Aceste produse tin cont de cerinta pietei si de design. Se adauga la toate acestea calitatea si pretul produselor si se obtin produse foarte apreciate.

Ce face din site-ul www.santi.ro un site deosebit fata de altele de pe peisajul Internetului romanesc? Elementul diferentiator al site-ului realizat de Webvertise este viteza cu care se poate comanda un produs. Orice pagina ofera optiunea de a comanda produsul. Vizitatorii introduc apoi datele companiei si cantitatea dorita, iar comanda este preluata de catre operatorii Santi Comexim.

Faptul ca site-ul www.santi.ro este prezent pe Internet este un avantaj real si pentru vizitatori. Astfel, prin intermediul site-ului o persoana poate gasi foarte usor un produs conform cu dorintele sale. Este mult mai comod sa afli informatii despre produse printr-o galerie online decat sa mergi intr-un magazin si sa compari produsele unul cate unul. Pe site poti prin cateva clickuri sa vezi mai multe produse, sa afli informatii tehnice si sa comanzi intr-un pas foarte simplu produsul, iar apoi acesta este livrat. Toate acestea de la orice calculator conectat la Internet.

Cum gaseste un client potential informatia pe site? In meniul principal al site-ului creat de Webvertise, accesibil din orice pagina a site-ului, se pot vizualiza pagini precum: accesorii pentru usi, accesorii mobila, accesorii pentru tapiterie si feronerie antichizata. Acestea sunt de altfel si categoriile cele mai importante ale site-ului. Echipa Webvertise a considerat ca este important ca toate categoriile si subcategoriile sa fie vizibile de pe orice pagina a site-ului. Vizitatorii au astfel acces rapid in orice parte site-ului intr-un mod elegant.

Ionut PARVU este project manager pentru Webvertise, companie care realizeaza atat web design, cat si optimizare pentru motoarele de cautare. In opinia acestuia, cand realizezi un site ai nevoie de o foarte buna comunicare cu clientul. "Intr-un proiect de realizare de site-uri, ca si creator de site-uri ai nevoie sa intelegi foarte bine nevoile clientului. Pentru site-ul www.santi.ro am colaborat foarte bine cu clientul si rezultatele se vad. E un element cheie sa poti sa te indepartezi de proceduri tipice, de asa-zisele retete, si sa vii cu o abordare cat mai apropiata de ce iti cere clientul. Iar daca asta presupune sa fii original – De ce nu?" a precizat Ionut PARVU.

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *