free download 78 travel guides written by experts

Site-ul www.arrowintravel.ro s-a lansat prin Webvertise

Astazi s-a lansat prin Webvertise un site complet nou: www.arrowintravel.ro. Echipa Webvertise este foarte multumita ca a realizat un site de succes pentru un client foarte special.

Cele mai importante sectiuni ale site-ului sunt: Turism extern (se prezinta circuite, croaziere, sejururi si oferte speciale) si turism intern (munte, litoral, balneo). Exista si optiunea de a face rezervari la hoteluri (intern si extern) sau cumpararea de bilete de avion (intern si extern).
Ce diferentiaza Arrow International Travel de alte societati de turism este tenacitatea in a oferi cele mai bune servicii. Arrow International Travel activeaza pe piata turistica a Romaniei inca din anul 2000.

Un punct important al site-ului este avantajul vizitatorului in urma accesarii. Astfel, o persoana care intra pe www.arrowintravel.ro poate afla informatii despre serviciile Arrow. In plus, se pot comanda oricare dintre serviciile prezente pe site. Se poate trimite un mesaj pe o tema generala direct pe adresa companiei Arrow, prin pagina de contact. Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise considera ca pagina de contact este foarte importanta, iar designul acestei pagini este special.

In ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare: fiecare pagina are si o varianta printabila, iar fiecare pagina are un link construit optim. S-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, si un titlu unic pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 07.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *