free download 78 travel guides written by experts

Sistemul stereo compact Panasonic SC-HC3 castiga premiul EISA 2009-2010

European Imaging and Sound Association (EISA) a acordat Panasonic premiul European Micro System 2009-2010 pentru sistemul audio stereo compact SC-HC3.

Modelul este capabil să redea muzică de pe CDuri dar şi de pe iPod sau alte miniplayere, este echipat cu un tuner radio AM/FM, ceas şi o linie auxiliară pentru conectarea altor surse audio. În afara desemnării acestui sistem drept cel mai bun sistem stereo, Panasonic a mai primit alte 3 premii EISA: European Plasma TV 2009-2010 (pentru VIERA TX-P42V10), European HD Flash Cam 2009-2010 (pentru HDC-TM300) şi European Multimedia Camera 2009-2010 (pentru LUMIX DMC-GH1).

Premiile EISA 2009-2010 urmează altor 4 distincţii pe care produsele Panasonic le-au câştigat în urmă cu un an.

“Suntem mândri să primim premiul pentru categoria European Micro System 2009-2010 din partea EISA. Noul model SC-HC3 a fost proiectat să îndeplinească atât cerinţele utilizatorilor de iPod cât şi pe cele ale pasionaţilor de muzică ce preferă CDurile audio atunci când doresc să asculte piesele preferate la o calitate a sunetului excepţională. În ciuda dimensiunilor foarte compacte, SC-HC3 redă un sunet pur, foarte clar, datorită ultimelor tehnologii audio Panasonic pe care le încorporează. Mai mult, datorită designului, echipamentul permite economisirea spaţiului în locuinţă dar şi a energiei consumate”, spune Michael Friedrich, Manager Product Marketing Home AV, pentru Panasonic Marketing Europe GmbH.

“Derivat dintr-un brand cu îndelungată tradiţie în Panasonic, Technics, acest sistem stereo micro pune în valoare orice masă sau orice raft pe care este aşezat, exact ca o bijuterie audio. Este subţire, compact, iar designul cu uşi culisante este menit să dezvăluie într-un mod elegant CD playerul şi staţia de andocare a iPod-ului. Fiecare boxă este echipată cu o unitate audio activă şi două pasive, obţinându-se astfel un bass mai puternic. Boxele au un con de 65 mm fabricat din bambus. În ciuda dimeniunilor foarte reduse ale sistemului, calitatea sunetului este clară şi impresionantă. Echipamentul redă muzică de pe CDuri, dispune de un tuner radio şi de o linie auxiliară care permite conectarea altei surse audio la sistem. În concluzie, sistemul este mic în design, dar mare în ceea ce priveşte sunetul”, declară juriul EISA pentru justificarea alegerii.

În afara conurilor din bambus care întră în componenţa boxelor, sistemul este dotat cu Dual Passive Radiator care anulează vibraţiile nedorite şi ajută la emiterea unui sunet bass pur, cu zgomot redus la minimum. Diafragma unităţii pasive este astfel concepută încât să se obţină o vibrare liniară, ceea ce face posibilă emiterea unui sunet bass robust, în ciuda designului subţire al boxelor.
Premiile EISA vor fi decernate oficial în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 4 septembrie 2009 la Adlon Kempinski Hotel din Berlin.

 Înfiinţată în 1982, European Imaging Sound Association (EISA) este o asociaţie multimedia care testează produse electronice pentru consumatorii casnici. Asociaţia are 50 de publicaţii specializate în echipamente audio, mobile, video şi foto din 20 de ţări europene.

Bucuresti, 20.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *