Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sistemul Educational Informatizat din Romania este considerat a fi

una dintre cele mai importante realizãri din lume în domeniul managementului de proiecte

Oraşul polonez Cracovia  a fost recent  gazda Galei de decernare International Project Excellence Awards.

Asociaţia Internaţionalã de Project Management (IPMA) încurajeazã obţinerea de performanţe în dezvoltarea şi implementarea proiectelor de anvergurã.

Prin acordarea de premii echipelor ce participã efectiv la crearea acestor proiecte inovative, IPMA urmãreşte sã dea un exemplu privind excelenţa în management.

Juriul internaţional IPMA, care are în componenţa sa profesionişti cu reputaţie mondială în project management, a desemnat ca finaliste pentru 2007 şase realizãri la nivel mondial.

Cele mai importante proiecte din lume desemnate de IPMA provin din China (3), Polonia (1), Marea Britanie (1) şi România (1).

Rigurozitatea implementãrii şi succesul obţinut în domeniul informatizãrii sistemului educaţional românesc a impresionat  juriul IPMA, care recomandă proiectul SEI – Sistem Educaţional Informatizat, realizat de SIVECO Romania şi Ministerul Educaţiei, Cercetãrii şi Tineretului din România drept unul dintre cele mai importante realizãri mondiale în domeniul managementului de proiecte.

Proiectul SEI a debutat în anul 2001 având ca principal obiectiv susţinerea procesului de predare-învãţãtare în învãţãmântul preuniversitar cu ajutorul sistemelor informatice.

În cadrul acestui program au fost instruiţi peste 75.000 de profesori iar 3 milioane de elevi din peste 4800 de şcoli şi licee din România beneficiazã de 1700 de lecţii multimedia ce acoperã 14 materii.

Numãrul mic de proiecte alese subliniazã încã o datã valoarea excepţională a SEI -programul naţional de informatizare a învãţãmântului preuniversitar românesc, confirmând pe deplin calitatea specialiştilor de la SIVECO Romania în project management.

"Nominalizarea proiectului SEI la premiile acordate de Asociaţia Internaţionalã de Project Management, ne onoreazã în mod deosebit. După ce în 2005 lecţiile dezvoltate de noi au luat locul I la Mondialele IT de la Tunis iar SEI a primit de mai multe ori aprecierea ca de proiect de referinţă în Europa pentru eGovernment, statutul de finalişti la IPMA Awards aduce o recunoaştere in plus a capacităţii specialiştilor din SIVECO Romania de a dezvolta, implementa şi optimiza programe educaţionale competitive pe plan internaţional. Noi considerăm că avem cei mai buni project manageri din lume pentru acest tip de proiecte”  a declarat Irina Socol, director general al SIVECO Romania.

Bucuresti, 21.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *