Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sistemul Clarvision ERP castiga increderea unor noi clienti

{mosimage}Început promiţător pentru Clarvision ERP: 8 clienţi noi şi un total de 90 de licenţe în doar 30 de zile! Prin perseverenţa şi siguranţa de care a dat dovada întotdeauna compania îşi construieşte astfel drumul spre atingerea obiectivului în 2008: 50 de noi clienţi! Clarvision ERP perceput ca fiind şi cel mai bun sistem creat pentru segmentul producţiei industriale de tip discret, a fost achiziţionat la începutul acestui an de Sirca Piatra – Neamţ, Beta Heurtey – Buzău, Transval Mob – Sighetu Marmaţiei, Terwa România – Codlea, Calea Ferată Îngustă – Criscior, Metropolis – Bistriţa, Medax Plant  – Prahova şi Mecanica Ceahlău – Piatra Neamţ.

Mecanica Ceahlău, al cărei obiect principal de activitate este producţia de maşini agricole este cel mai mare client Clarvision pâna în prezent, achiziţionând sistemul pentru 30 de useri concurenţi. Mecanica Ceahlău este o societate cotata la bursa şi este al 3-lea client Clarvision în Piatra Neamţ.

Implementările de succes de până acum ale sistemului şi beneficiile concrete ale utilizării acestuia în activităţile curente, şi anume: realizarea unui lanţ eficient al valorii, reducerea costurilor producţiei şi stocurilor, planificarea integrală a resurselor întreprinderii, trasabilitatea, maximizarea profitului au fost decisive în favoarea achiziţionării sistemului Clarvision în cadrul companiilor mai sus menţionate.

Clarvision ERP a fost proiectat pentru a oferi control, o imagine de ansamblu şi în timp real asupra tuturor proceselor şi fluxurilor de activităţi din întreprindere.
“Avem un sistem matur, cu un nivel calitativ foarte înalt, scris în cele mai noi tehnologii existente în piaţă, cu o bază solidă de clienţi mulţumiţi şi o echipă formidabilă, performantă, motivată şi hotărâtă  să obţină  în acest an o creştere a numărului de clienţi Clarvision cu 35% faţă de 2007 şi să valideze maturitatea sistemului Clarvision ERP prin implementări de succes” – Daniel Metz, Director General

Bucuresti, 3.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *