Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sistemele de videoconferinta LifeSize disponibile in Romania prin ELTEK Distribution

Compania americana LifeSize, al treilea producator mondial de sisteme de videoconferinta si lider in domeniul solutiilor High Definition, a ales ELTEK Distribution ca partener pentru Romania, incepand cu luna octombrie 2009.

Infiintata in 2003, LifeSize are in prezent filiale in Europa si regiunea Asia-Pacific, precum si o prezenta prin parteneri in peste 80 de tari. LifeSize deruleaza o activitate bazata pe inovatie, fiind prima companie care a conceput si realizat produse de videoconferinta HD.

Solutiile oferite de companie in domeniul videoconferintei imbina calitatea exceptionala, simplitatea in utilizare si administrarea facila, transformand comunicarea video intr-o experienta eficienta, reala. Mai mult, raportul calitate-pret al echipamentelor oferite este deosebit de avantajos.

Intreaga gama de echipamente LifeSize este disponibila in stoc in Romania si poate fi testata in showroom-ul ELTEK Distribution.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.lifesize.com.

Despre ELTEK Distribution

ELTEK Distribution este unul dintre cei mai importanti distribuitori din Romania de echipamente profesionale din domeniile vizual, pro audio&lumini si videoconferinta si se remarca prin calitatea deosebita a produselor, serviciile complete si atentia acordata nevoilor fiecarui partener.

Bucuresti, 20.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *