free download 78 travel guides written by experts

Sistem si Jurnalul National s-au duelat la laser tag

Sistem si Jurnalul National, 2 echipe cu competente deosebite de laser tag s-au intalnit saptamana aceasta la LaserMaxx Romania. Dorinta de victorie s-a manifestat intr-o mica masura, cat sa dea sare si piper. In rest, mult fair play si pofta de joaca !

Cupa Presei la laser tag a avut loc pe 10 iunie si a premiat echipa Jurnalului National. Gandul, Kanal D, FreeStyle, Compact, Europa FM, Wall Street, Cariere, StudentMax, Capital si Guerrilla au incercat sa castige cupa pentru redactiile lor dar Jurnalul National a invins toate echipele din diferitele faze ale competitiei.
In final, provocarea cea mare pentru castigatorii Cupei Presei a fost Sistem, o echipa care se simte in elementul ei in decorul de la LaserMaxx… Ca sa intelegeti la ce ne referim trebuie sa vizitati locatia. Cei 5 baieti dinamici de la trupa Sistem i-au provocat pe cei de Jurnalul National… Este adevarat ca cei de la Jurnalul National jucasera mult mai multe jocuri de laser tag si prin urmare, au invins.. Insa cu ocazia aceasta cei de la Sistem au invatat niste tactici noi si au mai capatat experienta. La iesirea din arena cei de la Jurnalul National au afirmat ca cei de la Sistem sunt intr-adevar buni. Desi castigasera se pare ca nu le-a fost foarte usor sa obtina victoria.

Baieti de la Sistem au spus la plecare ca ne vom mai intalni cu siguranta pe la LaserMaxx. Nu stim daca revansa e cea care conteaza si planuiesc niste antrenamente sau pur si simplu i-a prins foarte tare jocul.

Cert este ca laser tag-ul a inceput sa starneasca adevarate pasiuni iar Sistem si Jurnalul National se numara printre impatimitii pe care ti-ai dori sa provoci daca vrei sa inveti de la cei mai buni.

“Partida cu echipa Jurnalului National a fost foarte intensa si ne-a placut foarte mult, desi am fost invinsi… Insa lucrurile nu se vor opri aici pentru ca am fost dezavantajati din cauza faptului ca cei de la Jurnalul National au avut timp sa se antreneze iar noi, nu… Asa ca ne sunt datori cu o revansa si ne propunem un sezon de pregatire intensa la sala LaserMaxx, dupa care ii vom provoca”, a spus Zoli de la Sistem. Baietii au transmis aceasta declaratie ferma de revansa dar si salutarile lor din Sofia, unde canta la Gala Premiilor MMTV.

Cristi Ionita, editor Jurnalul National Digital a replicat:“A fost o batalie pe cinste, dar razboiul nu s-a terminat inca. Baietii de la Sistem s-au dovedit adversari redutabili, asa ca le acordam revansa cu cea mai mare placere. E suficient sa ne lase un biletel in arena, pe rampa din colt, pentru ca intre timp Laser tag a devenit sportul nostru preferat. Nu trebuie sa puna infrangerea la suflet, pentru ca nici o echipa nu a reusit inca sa ne invinga.”
Laser tag-ul este un joc de strategie, de echipa si simuleaza lupta cu arme intr-o sala special amenajata. Bilele de plastic sau de cauciuc sunt inlocuite cu laseri. Participanti poarta veste cu senzori care recunosc semnalul laserului. Un joc dureaza 12 minute, timp in care participantii trebuie sa isi loveasca de cat mai multe ori adversarii si sa fie loviti de cat mai putine ori.

Bucuresti, 28.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *