free download 78 travel guides written by experts

Sistem inedit de “digital networking” in premiera in Romania

– implementat de catre Syscom Digital la Conferinta Internationala RoDirect 2011 –

Syscom Digital, agentie interactiva full-service, implementeaza in premiera in Romania un sistem digitalizat de networking, in perioada 1-3 Noiembrie 2011, in cadrul unei noi editii a Conferintei Internationale RoDirect, organizata de ARMAD. Participantii la eveniment vor putea astfel interactiona cu ceilalti prezenti in sala prin intermediul QR codurilor inserate pe legitimatiile de tip card de acces la eveniment.

Acest QR code personalizat reprezinta cartea de vizita virtuala a fiecarui participant, sistemul encodand datele inregistrate de participanti la inscriere, date precum: nume, prenume, companie, numar de telefon si adresa de email. 

Prin simpla scanare a QR codului cu un smartphone, orice participant primeste cartea de vizita a interlocutorului sau in format V-CARD. Cartea de vizita poate fi salvata direct in telefon sau trimisa pe e-mail pentru a fi salvata ulterior intr-o agenda.

Sistemul este unul integrat si automatizat pe tot traseul, pornind de la interfata web de inscriere, emitere factura proforma, pana la encodarea datelor si printarea QR codului pe cardul de acces.

“QR codul este un vehicul digital din ce in ce mai folosit in tarile foarte dezvoltate cu o crestere de 30-40% de la trimestru la trimestru. Asociatiile specializate din SUA care monitorizeaza activitatile prin intermediul acestui instrument mentioneaza un pool de 141 de tari care uziteaza frecvent QR cod in activarile de marketing. Noi suntem bucurosi ca, dorindu-ne sa promovam acest tool, am avut ideea sa dezvoltam o astfel de solutie, in special la un eveniment de marketing direct. Avem deja feedback pozitiv de la eveniment si urmarind si numarul mare de accesari ale cartilor de vizita virtuale suntem convinsi ca aceasta modalitate de networking va deveni populara in cadrul evenimentelor din Romania. Suntem mereu preocupati sa gasim noi solutii si sa acoperim o arie cat mai extinsa de canale prin intermediul carora sa aducem atat advertiserii cat si consumatorii cat mai aproape de marketingul mobil.”, a declarat Maia Novolan, Director General al Syscom Digital.

Aplicatii de citire QR code se pot descarca din magazinul virtual al platformei pe care functioneaza telefonul fiecarui participant. Aplicatiile sugerate pentru citire coduri Quick Response sunt urmatoarele: – “Barcodes Scanner” – ZXing project – “BeeTag QR Reader” – “i-nigma QR code” – “NeoReader – QR reader”.

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *