metalshow

Sistec-SBsol, printre cele 6 companii romanesti

selectate in programul “Built on IBM Express Advantage”

Solutia propusa de Sistec-SBsol – sistemul ERP abas

La doar cateva luni de la lansarea oficiala a parteneriatului cu IBM Romania, Sistec-SBsol, Divizia de Solutii IT din cadrul RTC Holding, anunta cooptarea sa in programul “Built on IBM Express Advantage”, alaturi de alte 5 companii de software din Romania. Sistec-SBsol participa in cadrul acestui program cu solutia ERP (Enterprise Resources Planning) abas, dedicata companiilor cu activitate de productie.

Programul “Built on IBM Express Advantage” combina resursele tehnologice si de afaceri ale IBM cu capabilitatile de dezvoltare si expertizele partenerilor sai, acumulate pe diferite verticale industriale, segmente de piata, produse si tehnologii specifice. Rezultatul – solutii complete, usor de implementat, scalabile si disponibile la nivel local, puse in slujba optimizarii activitatii si dezvoltarii IMM-urilor.
Lansat in aprilie 2005, “Built on IBM Express Advantage” a inregistrat un important succes atat in Europa cat si la nivel mondial: peste 300 de solutii implementate in Europa si peste 500 in intreaga lume. In Romania, programul a fost lansat oficial in urma cu aproape 2 saptamani.

Marca “Built on IBM Express Advantage” este atribuita unei solutii doar cand aceasta a fost implementata si validata de piata. Acest lucru reprezinta o garantie a faptului ca solutia este fiabila si poate fi implementata si pentru alte companii din aceeasi industrie. Solutiile certificate “Built on IBM Express Advantage” sunt alese pe baza unui set strict de criterii care garanteaza valoarea lor pentru afacerile IMM-urilor.

abas ERP, solutia propusa de Sistec-SBsol si IBM in cadrul acestui program, reprezinta un sistem informatic complet si complex, care permite gestionarea eficienta a resurselor si afacerii organizatiilor  – de la documente primare pana la analize profit. Dezvoltata de compania germana ABAS Software, cu experienta de 25 de ani pe piata aplicatiilor de gestiune a afacerii, abas ERP este solutia aleasa de peste 1600 companii din 26 tari, pentru gestionarea activitatii. Pe piata romaneasca, serviciile de analiza si implementare abas ERP sunt asigurate de o echipa de specialisti din cadrul Sistec-SBsol, cu experienta indelungata de business si IT, pregatiti alaturi de partenerii din Germania.

“Compatibilitatea excelenta cu sistemul de operare Linux si multitudinea avantajelor oferite de tehnologia serverelor IBM System fac din combinatia de servere IBM si abas ERP o alegere castigatoare pentru companiile care activeaza in domeniul productiei”, a declarat Augustin Dragan, presedintele Sistec-SBsol.

Bucuresti, 5.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *