free download 78 travel guides written by experts

Singurii romani selectati in Luerzer’s Best 200 Illustrators 2011 vin de la Publicis Romania

Vali Petridean, Group Creative Director, si Sorin Sorasan, Ilustrator la Publicis Romania sunt singurii romani selectati anul acesta in albumul Luerzer’s Best 200 Illustrators.

Este vorba despre lucrarea “Lion”, realizata de Sorin Sorasan pentru brand-ul Nissan Crossover si trei lucrari necontractate, semnate de Vali Petridean si intitulate: “Lisa”, “Noe” si “Ciclul Vietii”.

Pentru Vali este al doilea an in care lucrarile sale apar in Catalogul Luerzer’s Best 200 Illustrators. La “Noe” interesante sunt atat compozitia, cat si cromatica. Per ansmablu, este o lucrare simpla; daca, insa, privesti in detaliu, fiecare animal din arca poate fi un tablou in sine. In “Ciclul vietii”, metafora este data de trei personaje, sugerand succesiunea generatiilor. Cat despre “Lisa”, este o lucrare speciala pentru mine. Am creat-o din amintirile satului in care au trait bunicii si parintii mei. Peisajul naiv e vazut chiar de pe banca copilariei mele”, spune Vali Petridean.

Dupa cei patru ani de ilustratie, pentru Sorin, aparitia in Luerzer’s Best 200 Illustrators 2011 este primul astfel de succes: Sa-mi vad lucrarea in catalogul Luerzer e un mare pas inainte pentru mine. Ideea este a intregii echipe – un mic paradox, executat simplu, desenat minimalist, doar din linie.

Bucuresti, 13.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *