free download 78 travel guides written by experts

Singer. Idei racoroase pentru zilele calde

Storcător de citrice Singer CJ 4014

Printre proprietățile benefice ale citricelor sunt recunoscute activitatea antioxidantă, antiinflamatoare, conținutul bogat în betacaroten – esențial pentru sănătatea pielii, precum și reducerea riscului apariției unor boli grave. Toate sunt motive întemeiate pentru care sucul natural nu trebuie să lipsească din alimentația zilnică.

Storcătorul de citrice CJ 4014 de la Singer este ușor de folosit datorită celor două conuri de stoarcere pentru fructe mari și mici. În plus, acestea se rotesc în două sensuri, pentru a profita din plin de fiecare fruct.

Economic, eficient şi silenţios, cu o putere de 40W și o capacitate de 1,4 litri, storcătorul Singer este ușor de utilizat pentru a oferi cele mai proaspete băuturi naturale în fiecare dimineață. Funcțiile de siguranță: pornirea automată, capacul de protecție şi baza anti-alunecare, oferă un plus de valoare calităţii vieţii utilizatorului de Singer CJ 4014.

Disponibil la prețul de 89.90 lei.

Mixer SDM 100CH – bucurii de vară

Fie că vorbim despre o petrecere acasă, cu gaşca de prieteni la o seară de filme sau de o zi călduroasă pe terasă, nu ni le putem imagina fără câteva ingrediente esențiale: frappe-uri, milk-shake-uri și cocktail-uri. Sinonime cu voia bună, acestea pot fi preparate instant și cu maximum de imaginație cu ajutorul mixerului SDM 100CH.

Mixerul Singer SDM 100CH, cu aspect elegant, de inox, este perechea perfectă a storcătorului de citrice CJ 4014. Urmând aceleaşi linii de design stilate, cu finisaje rotunde şi accente cromuite, mixerul de la Singer reprezintă un partener de încredere pentru momentele în care doriţi să vă răcoriţi cu o băutură delicioasă şi proaspătă.

Axul din inox, rezistent, amestecă în două viteze ingrediente, gheață, mentă și voie bună.

Recipientul gradat din inox dispune de o capacitate de 450 ml, ideală pentru menţinerea băuturii mereu rece și proaspătă.

Disponibil în magazine la prețul de 119.90 lei.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *