free download 78 travel guides written by experts

Singapore, a saptea destinatie Air France operata cu Airbus A380

Pe 01.04.2012, Air France va opera pentru prima oară un Airbus A380 pe ruta Paris-Charles de Gaulle-Singapore. Acest prim zbor comercial va fi urmat de zboruri regulate, cu o frecvenţă de 3 ori pe săptămână, în intervalul iunie-octombrie 2012.

Air France propune 38 de zboruri pe săptămână cu plecare din Singapore, în regim de operare code-share cu compania australiană Qantas, spre cinci destinaţii din Australia : Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth şi Adelaïde.

În vara 2012, cele şapte destinaţii operate de către Air France cu A380 sunt: New York JFK, Washington DC, Los Angeles, Montréal, Johannesburg, Tokyo-Narita şi Singapore.

«Credem în potenţialul de care dispune Singapore şi dorim să fructificăm condiţiile favorabile de pe această piaţă. Air France doreşte să îşi întărească poziţia în Asia, iar Singapore constituie o platformă importantă pentru sud-estul asiatic şi zona Pacificului» a declarat Paul Rombeek, delegat regional Air France-KLM pentru Singapore, Indonezia, Australia şi Noua Zeelandă.

Air France a fost prima companie europeană care a introdus A380, în 2009. Din luna decembrie 2011, toate aparatele Air France sunt echipate cu 516 locuri, repartizate în 4 cabine de călătorie: La Première», dotată cu 9 locuri şi situată pe puntea principală; cabina «Affaires» situată pe puntea superioară şi care include 80 de locuri. Cabina «Premium Voyageur» oferă 38 de locuri situate tot pe puntea superioară, iar cabina «Voyageur» (economic) dispune de 449 de locuri, repartizate pe ambele punţi.

A380 este avionul care respectă cel mai mult mediul înconjurător, fiind totodată şi cel mai silenţios aparat de zbor din categoria sa. La bordul acestui gigant, Air France inovează cu ambianţe luminoase ce se schimbă în funcţie de diversele faze de zbor şi cu spaţii speciale dedicate destinderii, cum ar fi galeria de artă contemporană sau cele şase baruri dispuse pe ambele punţi.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *