free download 78 travel guides written by experts

Sindicatul E-urilor incepe miscarile de protest

De ce, de ce

Să daţi afară un E?

„ Sindicatul E-urilor anunţă începerea mişcărilor de protest ca urmare a înlăturării lor din băuturile răcoritoare.

După o îndelungată tradiţie, în care ani de zile am fost savoarea, culoarea si parfumul multor băuturi răcoritoare din Romania, ne-am trezit brusc înlăturate. Ca urmare a acestei acţiuni, noi, E-urile, am luat hotărârea constituirii unui sindicat prin care să ne protejăm drepturile.

Vom începe cu un şir de manifestaţii chiar de astăzi, 29 iunie si vă invităm să ne sprijiniti cauza. Până vineri, 10 iulie, vă aşteptăm să manifestaţi împreună cu noi între orele 16.30 – 21.00 în mai multe locuri din Bucureşti.”

1. Pasajul Unirii– 29 iunie
2. Pasaj Universităţii – 30 iunie
3. Piaţa Victoriei – 1 iulie
4. Obor – 2 iulie
5. Gara de Nord – 3 iulie
6. 1 Mai – 6 Iulie
7. Magazinul Obor-7 Iulie
8. Unirii – 8 Iulie
9. Piata Dorobanti – 9 Iulie
10. Gara de Nord – 10 Iulie

Sindicatul E-urilor nu există. Dar Tymbark Maspex România a decis să atragă atenţia asupra lor. Astfel, Tymbark a conceput o campanie menită să tragă un semnal de alarmă asupra conservantilor din băuturile răcoritoare, promovând un mesaj central: Bauturile racoritoare nu au nevoie de conservanţi!

Zece promoteri vor purta în locurile amintite mai sus mascote din carton reprezentând diferite E-uri si vor scanda lozinci de protest împotriva celor care nu le accepta in bauturile racoritoare : Tymbark!

Bucuresti, 29.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *