metalshow

Sincronhr.ro – instrument de marketing online

Senior Software a lansat noua identitate web pentru Sincron – software de recrutare, prima solutie informatica dedicata recrutarii disponibila pe piata romaneasca. Dezvoltat pe baza studierii obiectivelor de marketing ale Sincron si specificului pietei de HR din Romania, www.sincronhr.ro este o platforma de marketing, promovare si pre-sales. Designul site-ului raspunde unor cerinte concrete de usurinta in utilizare, call-to-action, ergonomie, oferind utilizatorului un traseu logic de navigare si instrumentele necesare pentru a se informa, a intelege, a decide in cunostinta de cauza si a actiona imediat.

Piata de recrutare este reprezentata de un public cu o mare afinitate pentru utilizarea internetului. De asemenea, politica de marketing a solutiei Sincron – software de recrutare reprezinta o directia noua in oferirea de servicii web based, bazata pe conceptul „SAAS – software as a service”, aplicatia putand fi utilizata si „on demand”, prin intermediul internetului. Conceperea unei platforme online de produs a presupus intelegrea unei abordari de marketing revolutionare – „on demand” cu un design ergonomic, care sa apropie utilizatorul de actiuni concrete: solicitarea testarii online a produsului, solicitarea unei intalniri, solicitarea de a fi contactat telefonic de un consultant sau solicitarea imediata a unei prezentari comerciale detaliate. Toate solicitarile din site sunt preluate automat de un sistem centralizat, care genereaza mesaje catre echipa de vanzari Sincron.

„Site-ul de produs www.sincronhr.ro a reprezentat un proiect ce imbina cerinte specifice de marketing si promovare, respectarea unei identitati grafice si declinarea ei, atat online cat si offline. A fost un proiect interesant in primul rand pentru ca divizia noastra de business software a fost clientul diviziei noastre de web. Ambele echipe au incetat temporar relatiile de prietenie, devenind pentru acest proiect clienti si agentie, avand cerinte si standarde extrem de ridicate. Beneficiul principal al acestui exercitiu e reprezentat de o platforma online de marketing si vanzari pentru Sincron, la standarde internationale. E un site pe masura calitatii excelente a aplicatiei, un produs unic pe piata romaneasca de recrutare”, a declarat Mihai Tataru, Managing Partner, Senior Software.

Sincron – software de recrutare, este o solutie de eficientizare a managementului resurselor umane, dedicata activitatii companiilor de recrutare si plasare a fortei de munca sau departamentelor de HR din companii. Fiind realizat in stransa legatura cu specialisti in resurse umane, experimentati in procesul de selectie si plasare de personal, aplicatia implementeaza mecanismul clasic si etapele reale urmate de un candidat spre locul de munca disponibil.

Bucuresti, 24.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *