free download 78 travel guides written by experts

Sincrodestinul. Cum sa exploatezi puterea infinita a coincidentelor

Sincrodestinul. Cum sa exploatezi puterea infinita a coincidentelorDeepak Chopra
Editura Paralela 45

Miracolele se intampla, sunt vizibile in fiecare zi, iar noi putem sa facem in asa fel incat miracolele sa aiba loc – acesta este punctul de pornire (intr-un fel) al cartii lui Deepak Chopra, un cunoscut autor cu succes international recunoscut ca lider si pionier in domeniul medicinei minte-corp.

"De mai mult de zece ani ma fascineaza ideea conform careia coincidenta este implicata in dirijarea si formarea vietilor noastre." (p 10)

"Tot ceea ce se intampla in univers incepe cu intentia. (…) Aceasta intentie apare intotdeauna din mintea nonlocala sau universala, dar se localizeaza in mintea individuala. Si, localizandu-se, devine realitate fizica." (p 61)

"Oamenii care traiesc vieti obisnuite, comune, nu au intrat in contact cu fiinta mitica din interiorul lor." (p 96)

"Prin oglinda relatiilor – a tuturor relatiilor – descoperim extinderea cunoasterii. Cei pe care ii iubim, dar si cei care ne repungna sunt, cu totii, oglinzi ale eului nostru. (…)

Admitand faptul ca ne vedem in ceilalti pe noi insine, fiecare relatie devine un instrument pentru evolutia constientei noastre." (p 126)

"Sincrodestinul. Cum sa exploatezi puterea infinita a coincidentelor" este o lucrare care incepe prin a sublinia importanta coincidentelor. Prima parte se concentreaza pe "dinamica functionala a coincidentei, a sincronizarii si a sincrodestinului" (p 17), pentru ca a doua parte sa prezinte clar modalitati practice de a aduce beneficiile coincidentelor in viata noastra, infatisand si cele sapte principii de baza.

Veti afla din aceasta carte cum sa va pregatiti mintea si corpul pentru a profita de puterea coincidentelor si ce sa faceti pentru a intra in legatura cu fiinta mitica din interiorul vostru. Principiile, daca sunt puse in practica, sunt menite a aduce imbunatatiri ale vietii in timp.

Cartea nu are cum sa aduca modificari in viata de pe o zi pe alta. Este vorba despre recomandari care tin de schimbarea modului de a percepe lumea, miracolele, despre puterea intentiei si despre dorinte.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *