free download 78 travel guides written by experts

«Simplu şi Gratuit» – BCR lanseaza o noua campanie de refinantare SMART

Banca Comercială Română (BCR) lansează o nouă campanie de refinanțare credite ca urmare a interesului deosebit arătat de clienți. Astfel, clienții pot să își refinanteze și/sau consolideze creditele contractate la alte bănci printr-un credit garantat cu ipotecă la BCR, în condiții foarte avantajoase.

Campania de refinanţare SMART se bazează pe un pachet financiar promoţional (dobânzi competitive, fără comisioane de analiză), facilităţi de transfer a creditului (evaluarea gratuită a imobilului adus în garanţie), precum şi beneficii adiţionale (asigurare de imobil gratuita). Totodată, banca suportă si cheltuielile cu onorariul notarului precum si cele de înregistrare a ipotecii.

Dobânzile practicate de către BCR în cadrul campaniei SMART sunt extrem de atractive. Acestea pornesc, în cazul Maxicredit BCR – credit de nevoi personale cu ipoteca imobiliara – de la 6.89% si de la 6,19% pentru un credit ipotecar/imobilar de refinantare Casa Mea BCR in EUR, pentru clientii cu istoric sau care încasează / îşi vor încasa salariul printr-un cont BCR.

Pentru creditele acordate în Lei, dobânzile pornesc de la 10.06% în cazul creditului de nevoi personale cu ipoteca imobiliara – Maxicredit BCR si de la 9.26% pentru un credit ipotecar/imobilar de refinantare – Casa Mea BCR, pentru clientii cu istoric sau care încasează / îşi vor încasa salariul printr-un cont BCR.

De asemenea, BCR ofera posibilitatea de protectie împotiva fluctuatiilor indicilor de referintă pentru o perioadă de 5 ani prin dobandă fixă.

„Oferta BCR de refinantare se pozitioneaza în topul celor mai atractive oferte de refinantare existenta în acest moment pe piata prin nivelul dobanzilor practicate in campania de refinantare coroborat cu celelalte atribute asociate produselor de refinantare promovate: comision de analiza zero, evaluare gratuita a imobilului, asigurare gratuita pentru imobilul adus în garantie pe toata perioada de creditare, plan de protectie a veniturilor (asigurare optionala care acopera riscul de somaj involuntar si pierderea totala permanenta sau temporara a capacitatii de munca) si cheltuieli notariale suportate de catre banca”, a declarat Ioana Mihai – Sef Departament Credite Garantate, Directia Managementul Produselor Retail.

EXEMPLU CREDITE SMART

Exemple valabile pentru clienţii cu istoric BCR sau care încasează / îşi vor încasa salariul într-un cont BCR.

“Volumul solicitărilor de refinanţare în cadrul campaniei SMART desfasurata in perioada verii a fost peste estimările noastre, ceea ce demonstrează că există un interes masiv pentru refinanţare în rândul clienţilor. Totalul finantarilor acordate in cadrul acelei campanii a depasit 30 milioane EUR”, a adaugat Ioana Mihai.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *