metalshow

Simona Țăranu i se alătură lui Viorel Grigoroiu, la DigiSport Matinal

Începând de duminică, 8 martie, în cadrul unei ediții speciale dedicate Zilei Internaționale a Femeii, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive, Simona Țăranu, i se va alătura realizatorului DigiSport Matinal de Weekend, Viorel Grigoroiu.

În fiecare săptămână, sâmbătă sau duminică, știrista va fi la pupitrul emisiunii, co-prezentatoare. Anterior, ea a mai fost invitata lui Viorel Grigoroiu, alături de care a moderat câteva ediții ale emisiunii.

În această duminică, de la ora 10:10, pe Digi Sport 1, Simona și Viorel au pregătit telespectatorilor o emisiune specială, dedicată femeilor, cu femei frumoase și puternice: Natalia Mateuț și Roxana Ciuhulescu.

„Am făcut pasul către un proiect tare drag, o emisiune despre sport și personajele sale. Vă propunem un altfel de matinal, cu multă voie bună, informații de ultimă oră și invitați efervescenți. Nu veți regăsi discuțiile aprinse despre fotbal, nu vom fi rigizi și incomozi pentru invitații noștri.

Viorel Grigoroiu și Simona Țăranu
Viorel Grigoroiu și Simona Țăranu

Vom trata subiectele emisiunii cu zâmbete și relaxare și uneori nu vor lipsi nici momentele artistice. Din prima zi în care m-am alăturat lui Viorel, la DigiSport Matinal, am simțit această emisiune ca pe o continuare a discuțiilor noastre din redacție. Totul decurge natural, firesc, am multe de învățat de la el și mă bucur că prezentăm împreună.
Pentru că eu sunt în continuare gazda știrilor din sport la Digi24 și DigiSport, voi fi alături de Viorel Grigoroiu doar o zi din cele două ale weekend-ului. Duminică, 8 martie, va așteptăm cu o ediție de primăvară a DigiSport Matinal. De Ziua Femeii, 3 doamne vor dezbate subiectele momentului din sport, sub atenta supraveghere a lui Viorel. 🙂 Cum ne vom descurca? Vedeți duminică, de la 10:10, pe DigiSport 1”, a spus Simona Țăranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *