free download 78 travel guides written by experts

Simona Gherghe implineste azi noua ani de Antena 1

Multi inainte!

Colegii i-au fost aproape şi i-au pregătit surpize.

Simona Gherghe împlineşte astăzi nouă ani de Antena 1, o perioadă în care a răspuns cu profesionalism tuturor provocărilor pe care meseria de jurnalist le aduce în fiecare zi. De mai bine de o jumătate de an prezintă Acces Direct, fiind constant în topul preferinţelor telespectatorilor.

După ce a prezentat cu succes Observatoarele de la orele 13 şi 16 vreme de aproape opt ani, echipa ştirilor de la Antena 1 i-a acordat cu încredere cel mai important grupaj informativ al sfârşitului de săptămână, Observator 19 de weekend. În timpul petrecut la ştiri, Simona a adus în platou o focă, a invitat un taraf care să cânte în direct, a ieşit în stradă pentru a transmite de la evenimente speciale, a cântat alături de Horia Brenciu o melodie a celebrului Nat King Cole şi, nu în ultimul rând, l-a avut alături pe celebrul cântăreţ jamaican, Shaggy. Printre invitaţii pe care i-a avut în studioul Observatorului, de-a lungul timpului se numără şi Florin Piersic, Sergiu Nicolaescu, Marcel Iureş, Michel Montignac, Alexandru Arşinel, Cristian Mungiu, Phoenix, Iris, Oana Pellea, Dramian Draghici.

În timpul petrecut în redacţia de ştiri, Simona a luat însă contact şi cu strălucitoarea lume a divertismentului. Sub îndrumarea regretatului Valeriu Lazarov, Simona a avut şansa să prezinte patru ediţii Genialii, o emisiune care, cu oameni ce au scris istorie, a reuşit ea însăşi să rămână în conşiinţa telespectatorilor.

Astfel, în august anul trecut, Simona a fost pregătită să accepte o noua provocare profesională: aceea de a păşi în lumea divertismentului şi a modera zilnic o emisiune de două ore: Acces Direct. Simona a păşit cu dreptul în acest nou proiect al său, reuşind să îi cucerească pe telespectatori de la prima emisie şi să se impună lider de piaţă. De atunci, românii sunt mereu aproape de ea, la Antena 1.

Colegii din echipa Acces Direct, dar şi foştii colegi de la Observator au felicitat-o şi au sărbătorit-o astăzi aşa cum se cuvine. Frumoasa prezentatoare a primit multe flori şi cadouri surpriză.

Bucuresti, 15.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *