Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Simona Gherghe, de zece ani aproape de Antena 1

Simona Gherghe aniversează, chiar în prima zi de Paşte, zece ani alături de Antena 1, o perioadă în care a răspuns cu profesionalism tuturor provocărilor pe care meseria de jurnalist le aduce în fiecare zi. În cei zece ani, Simona le-a fost aproape de telespectatorilor, mai întâi din postura de editor- prezentator al Observatorului şi, mai apoi, aceea de moderatoare a emisiunii Acces Direct.

Simona Gherghe s-a alăturat echipei de ştiri a Antenei 1 în 2002, echipă din care a făcut parte până acum doi ani când a acceptat o nouă provocare profesională. După ce a prezentat cu succes Observatoarele de la orele 13 şi 16 vreme de aproape opt ani, echipa ştirilor de la Antena 1 i-a acordat cu încredere cel mai important gurpaj informativ al sfârşitului de săptămână, Observator 19 de weekend, pentru ca mai apoi Simona să abordeze o altă faţă a televiziunii: divertismentul.

Prima întâlnire a Simonei cu lumea strălucitoare a divertismentului a avut loc înca din 2007, când sub îndrumarea regretatului Valeriu Lazarov, Simona a avut şansa să prezinte patru ediţii Geniali, o emisiune care, cu oameni ce au scris istorie, a reuşit ea însăşi să rămână în conşiinţa telespectatorilor. Astfel, propunerea Antenei 1 de a prelua emisiunea Acces Direct a venit pentru Simona ca o continuare firească a unei cariere mereu în ascensiune.

“Nici nu-mi vine să cred că au trecut 10 ani… Tot ce am învăţat despre televiziune, ştiu de aici. Nu e o exagerare, dar Antena 1 este a doua mea casă. Uneori, chiar prima, dacă stau să mă gândesc la faptul că uneori petrec mai mult timp decât acasă. Aici sunt şi cei mai mulţi dintre prietenii mei. Sunt emoţionată când mă gîndesc la ziua aia de primăvară, în 2002, când am dat proba pentru Observator, într-un sacou roşu, împrumutat de la Sandra Stoicescu…O săptămână mai târziu, începea aventura mea, în lumea televiziunii. Le mulţumesc tuturor colegilor mei, pentru faptul că sunt alături de mine. Munca de televiziune înseamnă echipă. Fără cei din spatele camerelor, noi n-am avea succes. Şi mai ales le mulţumesc telespectatorilor care ne primesc zilnic în casele lor…”, a povestit Simona amintindu-şi de priemele zile la Antena 1.

Simona Gherghe le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.00, la Acces Direct.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *