Kinodiseea

Silviu Prigoana si Monica Iacob-Ridzi, profesori pentru o zi

Monica Iacob-Ridzi (Ministrul Tineretului si Sportului), Silviu Prigoana (om de afaceri, politician), Sebastian Ghita (patron ASESOFT), Gianina Corondan (artist), Bobby Voicu (primul manager Yahoo! In Romania) si Nicoleta Vescan (psiholog) le dezvaluie tinerilor secretele reusitelor lor, cum pot pune bazele unei afaceri cu bani putini, dar si ce responsabilitati presupune asumarea statutului de lider.

Vineri, 22 mai, incepand cu ora 10.00 studentii din facultatile cu profil economic se vor afla fata in fata  cu personalitatile mai sus mentionate in cadrul seminarului “Tinerii conteaza! Ei sunt liderii de maine”, care se va desfasura la Hotel Ibis – Palatul Parlamentului (Str. Izvor 82-84), Sala Mircea Eliade.

Scopul evenimentului organizat de Ministerul Tineretului si Sportului este acela de a-i consilia pe tineri si de a le facilita accesul la informatii legate de mediul de afaceri in contextul economic actual in care criza se resimte in toate domeniile. Seminarul “Tinerii conteaza! Ei sunt liderii de maine!” face parte din campania “2 X mai” si se desfasoara in doua etape, cea de-a doua intalnire cu studentii urmand sa aiba loc pe 5 iunie.

„Printre voi sunt cu siguranta oameni care s-au nascut cu talentul de a conduce, de a organiza. Nu lasati pe nimeni sa va distruga acest dar. Luati atitudine, implicati-va, pentru ca voi puteti fi liderii de maine. Ca europarlamentar am fost in grupul de initiativa care a lansat ideea programului european Erasmus pentru tinerii intreprinzatori. Acesta este unul dintre instrumentele eficiente prin care inteligenta si creativitatea voastra vor fi rasplatite.", declara Monica Iacob Ridzi, Ministrul Tineretului si Sportului.

Bucuresti, 21.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *