metalshow

Silviu Biris are rol dublu – barbat si femeie intr-o comedie unica

In “Nimeni nu-i perfect” – regizat si recomandat de maestrul Radu Beligan: Silviu Biris are rol dublu – barbat si femeie intr-o comedie unica!

Cine a vazut premiera spectacolului “Nimeni nu-i perfect”, eveniment ce a avut loc in februarie, stie ca acest show se constituie intr-o comedie uluitoare, cu rasturnari de situatii spectaculoase, care a impresionat publicul spectator.

In cadrul acestei piese senzationale, Silviu Biris joaca in dublu rol: rolul de barbat, dar si unul suprinzator – cel de femeie, care a reprezentat pentru artist o adevarata provocare, acesta raspunzand entuziast cu un joc actoricesc absolut superb, care a facut deliciul intregii sali. 

“Maestrul Radu Beligan mi-a spus mai demult ca astepta ocazia sa imi incredinteze un rol intr-un spectacol. S-a ivit aceasta ocazie si am profitat amandoi de ea. E o comedie romantica foarte actuala, scrisa de dramaturgul englez Simon Williams, iar textul, asa cum l-a tradus Mona Radu, este foarte spumos pentru public si foarte ofertant pentru actori. Reuseste sa surprinda in doua ore de spectacol sufletul omenesc in cele mai sensibile ipostaze” , marturiseste simpaticul actor.

Actorii care vor da viata acestei reprezentatii de exceptie sunt Silviu Biris, Stefan Radof, Andreea Sofron, Rodica Ionescu, Florentina Tilea si copilul Andreea Maria Popescu, oferind o comedie in stare pura, dedicata publicului larg care vine la teatru sa uite grijile cotidiene, sa se regaseasca si sa se insenineze. Spectacolul va avea loc la Palatul National al Copiilor pe data de 8 aprilie incepand cu ora 19.30.

Biletele, cu pretul unic de 50 de lei, se gasesc in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center – et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City si Real Hypermarket Vitan, la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 31.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *