free download 78 travel guides written by experts

Signify atinge neutralitatea emisiilor de carbon pe alte cinci piețe

Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în iluminat, a atins neutralitatea emisiilor de carbon pe alte cinci piețe – mai exact ASEAN, Orientul Îndepărtat, India, Indonezia și Pacific – numărul său de piețe cu astfel de operaţiuni crescând la 15, dintr-un total de 19. Astfel,

Signify mai face un pas important spre operațiuni cu 100% emisii neutre de carbon în 2020, unul din obiectivele programului său de sustenabilitate „Brighter Lives, Better World”.

Prin orientarea asupra eficienței energetice, a consumului de energie regenerabilă și a optimizării spațiilor de birouri, cele cinci piețe și-au redus nivelul general de emisii de carbon cu 19% în 2019. Optimizarea include o reducere de 33% în șantierele neindustriale, 17% în șantierele industriale, 32% în călătoriile de afaceri și 18% în logistică. Signify compensează emisiile rămase contribuind la proiecte care au un impact pozitiv asupra mediului şi a societăţii, inclusiv parcuri eoliene mici și medii în India și o hidrocentrală în Vietnam care funcționează fără a folosi niciun baraj.

SouthPole, Mitcon Wind Farm

„Sunt extrem de mândru că angajamentul continuu al tuturor angajaților noștri a condus la atingerea acestui obiectiv important, arătând că emisiile neutre de carbon pot fi atinse chiar de astăzi”, a declarat Mahesh Iyer, Market Group Leader Growth Markets în cadrul Signify. „Sperăm ca realizările noastre să inspire alte companii din jurul nostru, pe care le invităm să se alăture unor inițiative care să conducă la neutralitatea globală a emisiilor de carbon până în 2050”.

Programul „Brighter Lives, Better World”

Signify a lansat programul său de sustenabilitate „Brighter Lives, Better World” în 2016, stabilind obiective ambițioase de sustenabilitate pentru anul 2020, pe doi piloni:

SouthPole, Nam Chien Hydro plant Vietnam
1. Venituri durabile:
• 80% din venituri vor proveni din produse, sisteme și servicii sustenabile până în 2020
• Peste 2 miliarde de lămpi cu LED și corpuri de iluminat vor fi livrate până în 2020
2. Operațiuni sustenabile:
• 100% emisii neutre de carbon pentru operațiuni
• 100% utilizare a energiei electrice regenerabile
• Zero reziduuri în sol în procesul de producție
• Depunerea eforturilor pentru un loc de muncă sigur și sănătos cu o rată totală a îmbolnăvirilor mai mică de 0,35
• Asigurarea unui lanț de aprovizionare sustenabil cu o rată minimă de performanță a furnizorilor de 90%.

Ca lider în implementarea măsurilor de eficiență energetică, Signify s-a alăturat inițiativei Consiliului Mondial al Clădirilor Verzi pentru ca toate clădirile sale să aibă emisii neutre de carbon până în 2030. În plus, Signify susține inițiativa EV100 a Grupului pentru Climă de a avea o flotă de maşini 100% electrice și hibrid până în 2030, precum și inițiativa RE100 de a extinde utilizarea energiei electrice regenerabile. Pentru a susține în continuare aceste inițiative, în Săptămâna Climei de la New York din 2019, Signify a invitat companiile și țările să se alăture Clubului Three Percent, pentru ca neutralitatea emisiilor de carbon să fie atinsă până în 2050.

Signify a fost numit Liderul industriei la categoria Echipamente și Componente Electrice în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) în 2019, primind aprecieri pentru toate îmbunătățirile aduse sustenabilității pentru al treilea an consecutiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *