free download 78 travel guides written by experts

Signal Iduna in parteneriat cu Otto Broker lanseaza Signal MED, asigurarea de sanatate care acopera

servicii medicale complete

Signal Iduna, a lansat un nou produs de asigurare de sănătate, care include peste 1700 de proceduri şi analize medicale în clinici și spitale private din România. Asigurarea de sănătate Signal MED, împreună cu asigurarile suplimentare Signal Control şi Signal HospitAll, acoperă servicii medicale de înaltă calitate, care asigură beneficiarului o protecţie completă şi permanentă.

Signal Med, cel mai recent pachet de asigurare de sănătate lansat de Signal Iduna, în parteneriat cu Otto Broker, acoperă consultații, investigații, analize de laborator și proceduri chirurgicale în clinici private din țară. Asiguratul își poate alege furnizorul de servicii medicale din peste 300 de clinici si spitale private incluse în rețeaua Signal Mediqa Net, plata serviciilor medicale efectuându-se direct între Signal Iduna si furnizor.

În plus, persoana asigurată beneficiază de acces rapid la orice prestație medicală inclusă în asigurare prin serviciul specializat de Call Center oferit de Signal Iduna. Mai mult, în cazul unei proceduri chirurgicale intraspitaliceşti, persoana asigurată dispune de cazare în rezervele speciale ale clinicii sau spitalului în cauză. De asemenea, produsului de bază i se pot atașa două asigurări suplimentare Signal Control si Signal HospitAll.

Signal Control oferă asiguratului posibilitatea efectuării unui control anual preventiv prin care acesta îşi monitorizează starea de sănătate.

Prin Signal HospitAll asiguratul primește, în caz de spitalizare sau intervenție chirugicală efectuate în cadrul unui spital de stat sau privat, o sumă fixă care acoperă costurile supliementare aferente necesităților sale medicale.

Cele doua companii deruleaza campania comuna de informare “Ce pret pui pe sanatate?” in marile centre comerciale din Romania.

“Pachetul Signal MED reprezintă o soluţie inteligentă, care oferă la preţuri avantajoase toate serviciile medicale de care o persoană are nevoie pentru a duce o viaţă liniştită. De la controale de rutină şi până la intervenţii chirurgicale speciale, cele trei produse oferite de Signal Iduna asigură o asistenţă medicală completă, pentru toate grupele de vârstă”, a declarat Tiberiu Maier, vicepreşedinte Signal Iduna.

„Am decis să colaborăm cu Signal Iduna, unul dintre liderii pieţei de asigurări din Germania, pentru a le oferi clienţilor noştri un produs cu adevărat performant. Prin această asigurare clienţii au acces la îngrijire medicală de calitate, în clinici private, fără timp pierdut pe holurile spitalelor şi fără grija banilor. De altfel, preţul poliţei este foarte bun, având în vedere nivelul de acoperire pe care îl oferă”, a declarat Victor Şraer, General Manager Otto Broker.

“Credem in puterea parteneriatului si in arta de a-ti atrage alaturi profesionisti dedicati, cu o solida viziune de business. Otto Broker este partenerul pe care l-am cautat pentru Signal Med. Experienta, spiritul novator si alegerea unui segment de piata inca neexploatat la intregul potential in Romania, aduc valoare adaugata acestei colaborari,” a declarat Tiberiu Maier, vicepreşedinte Signal Iduna.

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai recunoscute grupuri financiare, precum şi unul dintre liderii pieţei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienţi. Prezent în Germania, Ungaria, Polonia, Elveţia, Grupul Signal Iduna oferă de peste 100 de ani soluţii complete de asigurări de sănătate la nivel european. Din 2008, Signal Iduna este prezentă şi pe piaţa din Romania, oferind companiilor soluţii integrate şi 100% personalizate de asigurări de viaţa, sănătate şi accident.

Otto Broker este unul dintre cei mai importanţi jucători independenţi de pe piaţa brokerajului de asigurări din România. Prezent în toată ţara, cu precădere în marile hipermarketuri şi galerii comerciale, Otto Broker este cel mai mare operator de brokeraj de asigurări retail în centre comerciale. Otto Broker a impus, prin profesionalism şi inovaţie constantă, noul model de bokeraj de asigurări retail în România.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *