free download 78 travel guides written by experts

Siemens CEE Press Award 2017: înscrierile se încheie pe 31 august

· Tema competiției din acest an: “Digitalizare / Industria 4.0”
· Competiția este organizată în 12 țări din Europa Centrală și de Sud-Est, inclusiv România și Republica Moldova
· Termenul limită pentru înscrieri: 31 august 2017

Termenul limită pentru înscrierea în competiția regională de jurnalism Siemens CEE Press Award a fost extins până pe data de 31 august 2017. Anul acesta, compania caută cele mai bune materiale de presă pe tema “Digitalizare / Industria 4.0” în 12 țări: Austria, Bulgaria, Croația, Israel, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria.

Siemens logo

Siemens CEE Press Award are la bază dorința de a oferi recunoaștere materialelor de presă care tratează subiecte cheie pentru societate, dar și promovarea schimburilor de experiență între jurnaliștii din regiune.

În competiție, pot fi înscrise atât articole sau interviuri din presa scrisă, online sau tipărită, cât și materiale audio sau video, care au fost publicate sau difuzate între 1 octombrie 2016 și 31 august 2017 și tratează subiecte pe tema Digitalizării/Industriei 4.0.

Materialele înscrise în competiție în fiecare țară participantă vor fi evaluate, la nivel local, de un juriu format din jurnaliști recunoscuți, un profesor universitar și un reprezentant Siemens. Fiecare țară va desemna un câștigător, care se va califica în finala competiției, ce va avea loc pe 28 septembrie în Viena. În cadrul ceremoniei din Viena vor fi alese cele mai bune trei materiale de presă din regiune. Autorii celor mai bune trei materiale, la nivel regional, vor fi premiați cu câte un cec în valoare de 1.000 euro.

Juriul din România este compus din Ionuț Bonoiu, redactor șef Forbes România, Roxana Popescu-Anghel, director Comunicare Siemens, Ioan Salomie, profesor Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Marc Ulieriu, redactor șef al revistei Știință și Tehnică.

Înscrierile în competiție se fac online, aici. Regulamentul competiției și criteriile de jurizare pot fi consultate pe pagina web dedicată evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *