free download 78 travel guides written by experts

Sibiul are un nou erou local

Red Bull Local Hero l-a facut erou local

22 de participanti, peste 200 de spectatori si cele mai spectaculoase trick-uri, facute unul dupa altul – asa s-a desfasurat pe scurt prima oprire a Red Bull Local Hero Tour, de la Sibiu.

Sk8 park-ul Coreliu Coposu a fost astazi animat de zeci de skateri veniti pentru a demonstra ca sunt cei mai buni din Sibiu. Cu mic, cu mare, s-au adunat inca de la primele ore ale diminetii nu numai pentru a mai face un ultimo antrenament inainte de concurs, dar si sa-i cunoasca pe cei doi skateri de peste hotare, Boaz Aquino si Madars Apse.

Competitia a debutat cu un workshop, Boaz si Madars aratandu-le pustilor sibieni ultimele noutati in materie de trick-uri.  

Kick flip 360, underflip, crocket, heel flip sau double flip au fost doar cateva trick-uri care a tinut audienta cu sufletul la gura. Cel care a reusit cele mai multe si mai spectaculoase trick-uri a plecat din skate parc cu titulatura de Red Bull Local Hero, dar si cu un trofeu demn de fiecare invingator.

Castigatorul Red Bull Local Hero a fost Adolf Gherghelah alias Bobo, in varsta de 20 de ani. Pozitia a doua a fost ocupata de Andrei Buta alias Diki, de 18 ani, iar pe locul 3 s-a clasat Petri Manzat, in varsta de 14 ani.

La categoria Ollie (cea mai inalta saritura), tot Bobo a fost cel care a reusit sa sara 80 de centimetri si a castigat.
 
Despre Boaz si Madars

Boaz Aquino respira skateboarding prin fiecare por al sau, in fiecare zi , petrecandu-si cea mai mare parte a vietii in skatepark. Iese pe primul loc de fiecare data la concursurile din Israel si printre primii la competitiile europene.

Madars Apse este un tanar talentat skater, cunoscut de catre oricine din Tarile Baltice pentru trickurile sale. Indragostit de skateboard inca din din 2001, cand avea 11 ani, Madars a fost campionul Letoniei mai multi ani la rand .

Red Bull Local Hero continua la Brasov, Sk8 park Centrul Civic, 12 aprilie, ora 13 si Bucuresti, Sk8 park IOR, 14 aprilie, ora 13.

Bucuresti, 13.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *