free download 78 travel guides written by experts

“Sibiu: de la capitala culturala europeana la sansa economica a unui judet fanion”

Vineri, 3 aprilie,  grupul media Realitatea-Catavencu, televiziunea The Money Channel si primaria Municipului Sibiu organizeaza dezbaterea “Sibiu: de la capitala culturala europeana la sansa economica a unui judet fanion”. A doua dezbatere din cadrul proiectului The Money Channel Business Tour ii va avea ca invitati speciali pe Ilie Sirbu – Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si Dan Nica – Ministrul Administratiei si Internelor. Evenimentul este transmis in direct la The Money Channel, incepand cu ora 9:30.
 

Dezbaterea va aduce in prim plan necesitatile de dezvoltare economica ale judetului, oportunitatile de afaceri, dar si problemele cu care se confrunta comunitatea de business. Discutiile se vor axa in special pe analiza potentialului economic al regiunii si capacitatii de atragere a investitiilor, precum si pe identificarea solutiilor pentru iesirea din criza ale companiilor din regiune.

Alaturi de Ilie Sirbu – Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si Dan Nica – Ministrul Administratiei si Internelor vor fi prezenti Mircea Geoana- Presedintele Senatului, Klaus Johannis – Primarul Municipiului Sibiu, Martin Bottesch – Presedinte Consiliu Judetean, Eugen Iordanescu -Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu, Radu Gratian Ghetea- Presedinte CEC Bank, Emil Hurezeanu- Presedinte Realitatea-Catavencu, cei mai importanti oameni de afaceri locali, reprezentanti ai asociatiilor patronale, reprezentanti ai pietei financiare si ai agentiilor guvernamentale, comentatori, jurnalisti si autoritati de reglemetare. Dezbaterea Sibiu: de la capitala culturala europeana la sansa economica a unui judet fanion” este moderata de Daniel Apostol, redactor-sef The Money Channel.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Loteriei Romane, CEC Bank, Banca Transilvania, CTE Trailers, CON-A si Polisano.

Bucuresti, 01.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *