Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sibienii sunt recordmeni

World Records Academy, cea mai mare organizatie care verifica si
omologheaza Recorduri Mondiale, a omologat astazi recordul sibienilor care au jucat baschet, intre 2 si 5 august, timp de 80 de ore.

www.worldrecordsacademy.org a facut deja public noul record mondial pentru “cel mai lung meci de baschet” din toate timpurile. Printr-un e-mail trimis Asociatiei “Al 6-lea jucator”, organizatoarea evenimentului “Peste 72 ore de baschet! Marea Provocare.”, World Records Academy a transmis: “Reprezentantii World Records Academy au verificat documentatiile primite, au monitorizat presa, reportajele tv si au incredere deplina in martorii importanti prezenti la fata locului.  Faptul ca s-a jucat baschet timp de 80 de ore certifica noul Record Mondial pentru cel mai lung meci de baschet”. Asociatia “Al 6-lea jucator” este in legatura cu World Records Academy din luna iulie. Evenimentul de la Sibiu a fost urmarit in permanenta de un oficial World Records Academy, prin intermediul presei, al stirilor tv si al transmisiei live pe internet. De asemenea, reprezentantul WRA a tinut in permanenta legatura cu organizatorii.

Jucatorii care au stabilit noul Record Mondial vor primi certificatul World Records Academy sambata, la Sala Transilvania, inaintea meciului Romania-Irlanda, meci contand pentru calificarea in Grupa Valorica A, a Campionatului European. Tot atunci, presedintele Federatiei Romane de Baschet, dna. Carmen Tocala, ii va medalia pe toti jucatorii care au dus baschetul romanesc in Cartea Recordurilor. Cartea Recordurilor in care vor aparea sibienii cu noul Record Mondial, publicata de World Records Academy, va aparea pe piata in martie 2008.

O minge de baschet cu semnaturile jucatorilor va face parte dintr-o expozitie numita “Recorduri din Romania” ce va fi inaugurata la Bucuresti, pe 18 iulie 2008, de Ziua Recordurilor Mondiale.

Bucuresti, 30.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *