free download 78 travel guides written by experts

Și primul câștigător al primei ediții “Preparation Centre Awards” organizate de Cambridge Assessment English este English Kids Academy (International House), Bucuresti

Din cele peste 140 de școli din cursa pentru această primă ediție a Preparation Centre Awards din Romania, English Kids Academy (International House), Bucuresti a fost desemnat „cel mai bun centru de pregatire“ la categoria ‘abordare pas-cu-pas’. Acest premiu recunoaște calitatea pregătirii elevilor pentru examenele de limba engleza Cambridge English.

În 2018, Cambridge Assessment English a lansat in premiera in Romania Preparation Centre Awards pentru a recompensa cele mai bune centre de pregătire pentru examene. S-au acordat trei premii pentru trei categorii: metodă de pregătire, centru nou si abordare pas-cu-pas.

English Kids Academy (International House)

English Kids Academy (International House), Bucuresti, unul dintre cei trei castigatori

International House Bucuresti exista in tara noastra din anul 2002 si este renumit pentru cursurile de limba engleza oferite. English Kids Academy este divizia specializata pe engleza pentru copii si adolescenti a International House Bucharest. In anul academic 2016-2017 au fost inscrisi in cadrul academiei 2400 de copii cu varstele intre 1 an si 18 ani. Dintre acestia, 668 de elevi au dat examene Cambridge in luna mai 2017 iar rezultatele obtinute au fost remarcabile: la examenul YLE (Starters, Movers, Flyers): 448 candidati, din care 91% au obtinut punctaj maxim la Speaking. Examenele A2 Key si B1 Preliminary – 191 candidati, 100% promovabilitate.

Echipa IH: „Recomandam abordarea step-by-step intrucat este cea mai buna modalitate de sustinere si pregatire a copiilor atat pentru comunicarea din lumea reala cat si pentru obtinerea unor rezultate excelente la examenele de nivel mai inalt, necesare copiilor in studiile superioare si in carierele ce le vor imbratisa mai tarziu. Dovezile eficientei sunt chiar rezultatele descrise mai sus, obtinute de copiii care au urmat aceasta abordare pas cu pas”.

Mihai Laurentiu Gânj, directorul International House spune:
‘Colaborarea cu Cambridge English este esentiala pentru noi. Examenele Cambridge constituie principalul instrument de masurare a progresului obtinut de elevii nostri pe parcursul unui an academic. Prin intermediul lor parintii se asigura ca investitia lor in cursurile de engleza cu English Kids Academy au meritat intrucat fructele sunt vizibile si bine puse in lumina de rezultatele de la examene. Apreciem in mod deosebit maniera in care sunt concepute acestea: prietenoase pentru toti, adaptate varstelor carora se adreseaza, jucause pentru cei mici, serioase pentru cei mari, continand limbaj din viata reala si prezentate in contexte reale de comunicare. In plus certificatele de nivel mai inalt sunt un adevarat pasaport ce deschide noi orizonturi pentru cariera si viitorul copiilor!’

„Suntem onorati de acest premiu si dorim sa multumim intregii echipe Cambridge English pentru profesionalismul si obiectivitea cu care au organizat aceasta competitie. Le multumim din suflet organizatorilor de asemenea pentru ideea de ne invita sa descoperim Cambridge, sa vizitam faimoasa universitate cu exceptionala sa editura si muzeu al tiparului, pentru grija, atentia si caldura cu care ne-au intampinat, insotit si inspirat pe tot timpul sederii in acest minunat oras al culturii britanice dar si al intregii umanitati. Multumim d-lui Nick Beer, Regional Commercial Head Europe and North Africa, d-nei Cécile LOYER, Senior Manager Marketing – Europe, d-nei Steluta Stefanescu, Country Manager pentru initiativa acestui proiect si pentru modul minunat in care el a fost organizat in cele mai mici detalii, de la inceput si pana la la final. Dorim sa multumim de asemenea EEC, partenerul nostru in organizarea examenelor Cambridge, in special d-lui Catalin Badanau.”

Echipa IH: „Manualele de la Cambridge University Press de pregatire pentru examenele Cambridge English sunt foarte bine structurate si usor de folosit atat de catre profesori cat si de catre elevi. Alegem mereu editiile cele mai noi intrucat pregatirea completa pentru examene este unul din principalele motive pentru care parintii ne aleg centrul. A putea sa le oferim cursuri cu cele mai noi si complete materiale de curs, care contin exercitiile cele mai eficiente, sugestiile, sfaturile si recomandarile de la cei mai buni profesionisti din domeniu reprezinta un avantaj imens. In plus, noi incurajam studiul individual iar aceste manuale ofera o foarte mare bogatie de resurse pe aceasta directie. Pe scurt, apreciem materialele de la Cambridge University Press ca fiind cele mai eficiente pentru a pregatirea pentru examenele Cambridge dar si pentru o invatare placuta si atractiva a limbii engleze”

Preparation Centre Awards, de la A la Z…

► 5 țări participante: Franța / Olanda / Polonia / Cehia / România
► 3 categorii de premii / 3 câștigători din fiecare țară:
* metoda de pregătire: institutii care utilizează cel mai bine materialele oficiale de pregătire pentru examene Cambridge English, publicate de Cambridge University Press.
* nou-venit: o școală nouă care a introdus recent pregatirea pentru examene Cambridge English
* abordarea pas-cu-pas (‘parcursul Cambridge’): o instituție care urmeaza sistemul de pregatire progresiv și oferă examene Cambridge English pentru toate nivelurile de învățare.
Institutiile pot concura în mai multe categorii, dar pot câștiga numai în una dintre ele. Pentru prima ediție din 2018, Cambridge Assessment English a primit peste 140 de candidaturi din Romania
► Juriul internațional Cambridge English
Câștigătorii sunt aleși de un juriu format din 5 membri, experti Cambridge Assessment English: Francesca Woodward, directorul rețelei internaționale; Guy Chapman, director al Departamentului International Institutii Scolare; Cécile Loyer, manager marketing pentru Europa; Nick Beer, director comercial pentru Europa și Sebastian Hockliffe, manager de vânzări pentru Cambridge University Press
► Premiul
Excursie la Cambridge pe 16 și 17 martie 2018, cu programul:
► Formare special concepută pentru laureați: proiectarea de materiale didactice cu echipe editoriale de la Cambridge University Press
► Cina de gală la care au participat Cambridge Assessment English și Cambridge University Press
► Vizitarea unor colegii din cadrul Universitatii Cambridge cu ghid oficial
► Calendarul:
* Termenul de depunere a candidaturii: 27 noiembrie 2017
* Data decernarii premiilor: 16 martie 2018, în timpul Galei Laureatilor

Examenele Cambridge English

Examenele Cambridge English sunt recunoscute pe plan internațional de peste 20.000 de universităţi, angajatori şi instituţii de stat din întreaga lume. Ele deschid calea către învățământul superior, măresc șansele de angajare și sporesc oportunitățile de studii sau muncă. Pregătirea pentru aceste examene permite tuturor elevilor să obțină un nivel foarte bun de limba engleză, atât scris cât și vorbit. Pregătirea pentru examen poate avea loc în școala la care elevul invata sau în institutii precum centrele de limbi străine care ofera pregatire pentru examene, în cadrul unor cursuri care ofera un parcurs de invatare bine definit.

Despre Cambridge Assessment English – www.cambridgeenglish.org

Cambridge Assessment English este departamentul Universității Cambridge (Marea Britanie) specializat în evaluarea și certificarea competentelor de limba engleză. În fiecare an, peste 5,5 milioane de candidați din 130 de țări susțin un examen Cambridge English. Diplomele sunt recunoscute pe plan internațional de peste 20.000 de instituții de învățământ superior, angajatori și organizații guvernamentale.

English. Diplomele noastre sunt recunoscute la nivel internațional ca dovadă a nivelului de engleză de peste 20.000 de școli, universități, angajatori și organizații guvernamentale.

Testimoniale

„Examenele Cambridge sunt pasaportul care deschide noi orizonturi copiilor mei” – Alina, mama Ilincai de 10 ani, cursant IH

„Examenele Cambridge l-au condus pe fiul nostru spre un nivel foarte bun de vorbire, intelegere si scriere in limba engleza, fapt ce ii va permite anul viitor sa se inscrie la o universitate din Marea Britanie. Multi copii rateaza ocazia de a fi admisi la o facultate din strainatate din cauza faptului ca nu au acordat atentie din timp studului limbii engleze si apoi certificarii nivelului obtinut. Recomand, ca parinte implicat in educatia si dezvoltarea copiilor, examenele Cambridge si cursurile de pregatire cu English Kids Academy pentru un viitor mai bun si o cariera de succes a copiilor nostri.” – Mihai, tatal lui Petru, 17 ani cursant IH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *