Shadow

Și mai multă viteză, cu Xperia 10 III – soluția 5G accesibilă și compactă, disponibilă acum pentru precomandă

Xperia 10 III este primul model din seria Xperia 10 care oferă conectivitate 5G, iar acum este disponibil la precomandă. Xperia 10 III dispune de o serie de funcționalități perfecte pentru divertisment, de o autonomie[i] extinsă a bateriei și are un design elegant, compact, ușor și rezistent la apă. Xperia 10 III este un telefon mid-range spectaculos, care a fost conceput pentru a fi puternic, rapid și portabil.

  • Primul model din seria Xperia 10 care oferă conectivitate 5G, datorită Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G Mobile Platform[ii]
  • O capacitate cu 25% mai mare decât cea a lui Xperia 10 II, datorită bateriei de 4500mAh – care își păstrează funcționalitatea optimă pentru o durată de utilizare[iii] de până la trei ani.
  • Design îmbunătățit, subțire și ușor, care dispune de certificare IP65/IP68 pentru rezistență la praf și umezeală, împreună cu ecranul Corning® Gorilla® Glass 6
  • Optimizat pentru captarea scenelor cu luminozitate scăzută și a obiectelor în mișcare, datorită noii camere triple, la care se adaugă o serie de funcționalități speciale, precum detectarea animalelor în modul[iv] Auto.
  • Display Wide OLED FDH+ de 6 inci, cu raport de aspect de 21:9, fără notch, care include suport HDR pentru o experiență cinematografică mai bună
  • Tehnologia DSEE Ultimate pentru calitate audio aproape High-Resolution și ascultare plăcută – fie prin cablu, datorită mufei de 3.5mm, fie wireless
  • Camera triplă este îmbunătățită pentru captarea scenelor cu luminozitate scăzută și a obiectelor în mișcare
  • Disponibil în două variante de culoare

Xperia 10 III

Utilizatorii se pot bucura și mai mult de conținutul preferat, oriunde și oricând, cu Xperia 10 III. Modelul îmbină o autonomie extinsă a bateriei, de 4,500 mAh (cu 25% mai mare decât a predecesorului său Xperia 10 II) cu viteza 5G pentru streaming și descărcări mai rapide – fie că se bucură de conținut audio la o calitate apropiată de cea High-Resolution folosind căști, datorită compatibilității DSSE Ultimate, fie că vizionează filmele preferate pe ecranul performant OLED FHD+. Platforma[v] mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G poate face față cu ușurință aplicațiilor, filmelor, jocurilor și multor alte tipuri de conținut, datorită performanței ridicate și eficienței energetice, pentru o conectivitate superioară. Mulțumită funcției Smart connectivity, Xperia 10 III folosește tehnologia deep learning a Xperia care utilizează librăriile din rețele neurale ale Sony și analizează semnalele Wi-Fi pentru a prezice probleme de conectivitate din viitorul apropiat.

Xperia 10 III analizează calitatea rețelelor Wi-Fi disponibile înainte de conectare, astfel încât nu se va asocia rețelelor care nu funcționează. Dacă telefonul detectează o calitate compromisă a conexiunii Wi-Fi, aceasta folosește în schimb date mobile.

Fie că își doresc un telefon cu 5G mid-range, fie că doresc să integreze funcționalitățile de divertisment oferite de Xperia 10 III în stilul lor de viață, acesta oferă o soluție compactă și accesibilă pentru orice utilizator.

Xperia 10 III este disponibil acum pentru precomandă în variantele de culoare Negru și Alb, la prețul de 1.999 RON. Utilizatorii care precomandă modelul Xperia 10 III vor primi, de asemenea, o pereche de căști Sony WH-CH710N cu funcție de anulare a zgomotului. Campania de precomandă este activă până la data de 14 iunie 2021, oferta este limitată și este supusă unor termeni și condiții.

[i] Prin comparație cu Xperia 10 II.
[ii] Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și alte țări, utilizate cu permisiunea proprietarilor de drept
[iii] Rezultat testat de Sony Corporation – pe baza profilului de utilizare, folosind același tip de baterie și încărcare USB. Autonomia bateriei variază în funcție de situația de utilizare.
[iv] Detectarea automată a animalelor în modul Auto funcționează numai pentru pisici sau câini, alte animale nu sunt recunoscute. Precizia funcției poate varia în funcție de caracteristicile rasei.
[v] Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și alte țări, utilizate cu permisiunea proprietarilor de drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *