free download 78 travel guides written by experts

Si ea vrea sa-i fure inima Burlacului

Vezi cine l-a cucerit pe Vladimir Drãghia!

O nouã pretendentã îşi face apariţia în rândul concurentelor Burlacul. Micuţa Mihaela, fiica Irinei, vine sã îl cunoascã pe alesul mamei ei şi îl impresioneazã cu o partiturã la pian. Mai mult de atât, Irina scoate la ivealã faptul cã micuţa Mihaela viseazã ca într-o bunã zi sã se mãrite cu un bãrbat întocmai ca Vladimir. Telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri momentul întâlnirii dintre Vladimir, Irina şi Mihaela mâine searã, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Irina şi-a dorit din tot sufletul sã i-o prezinte Burlacului pe fetiţa ei, cea mai mare şi mai importantã realizare din viaţa ei. Micuţa Mihaela este o mare pianistã, aşa cum o laudã mama ei, şi i-a pregãtit special o partiturã lui Vladimir.

„Sunt foarte mândrã de Miha, mã simt un om împlinit când mã gândesc la ea, iar în momentul în care Vladimir a vãzut-o cântând m-am simţit foarte bine, pentru cã aşa cum am mai spus, ea şi-a dorit foarte mult sã îl cunoascã!” a spus mândrã mãmica Irina.

Vladimir a fost foarte entuziasmat de întâlnirea cu micuţa Mihaela, despre care spune cã l-a impresionat foarte mult, mai ales cã i-a pregãtit special o partiturã la pian. Ba mai mult, Vladimir a aflat cã micuţa îl place atât de tare, încât într-o bunã zi i-ar plãcea mult sã se mãrite cu un bãrbat întocmai ca el. Telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri momentul întâlnirii dintre Vladimir şi Mihaela mâine searã, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *