free download 78 travel guides written by experts

Si cel de-al doilea castigator al primei editii “Preparation Centre Awards” organizate de Cambridge Assessment English este Centrul de Limbi Straine Belle Languages, Ploiesti

Dintre cele peste 140 de scoli din cursa pentru aceasta prima editie a Preparation Centre Awards din Romania, Centrul de Limbi Straine Belle Languages, Ploiesti a fost desemnat „cel mai bun centru de pregatire“ la categoria ‘utilizare a materialelor oficiale de pregatire publicate de Cambridge University Press’. Acest premiu recunoaste calitatea pregatirii elevilor pentru examenele de limba engleza Cambridge English.

In 2018, Cambridge Assessment English a lansat in premiera in Romania Preparation Centre Awards pentru a recompensa cele mai bune centre de pregatire pentru examene. S-au acordat trei premii pentru trei categorii: metoda de pregatire (‘utilizare a materialelor oficiale de pregatire publicate de Cambridge University Pres), centru nou de pregatire si abordare pas-cu-pas.

Centrul de Limbi Straine Belle Languages, Ploiesti, unul dintre cei trei castigatori

Belle Languages ofera cursuri de limba engleza care variaza de la engleza generala pana la engleza cu limbaj specializat; de la engleza pentru prescolari pana la engleza in vederea sustinerii unui examen Cambridge. In 2017 centrul avut un efectiv de peste 800 de cursanti ce frecventeaza cursurile in Ploiesti. Obiectivul Belle Languages, pe langa invatarea limbii engleze este si acela de a promova cultura si civilizatia britanica. Cursantii centrului sunt activ implicati in toate proiectele educationale initiate de Consiliul Britanic precum si Cambridge Assessment English, astfel Belle Languages creand oportunitati de dezvoltare tuturor participantilor la cursuri

Ce spun reprezentantii centrului despre examenele Cambridge English

Constanta Rusinaru, director general Belle Languages: Performantele elevilor nostri se regasesc in rezultatele obtinute la finalul anului scolar in urma sustinerii examenelor Cambridge English. Un certificat Cambridge Assessment English isi propune sa ateste dezvoltarea abilitatilor practice de zi cu zi in functie de nivelul utilizatorului la nivel international . In fiecare an, numarul celor care sustin examenele Cambridge alaturi de noi a crescut.

Constanta Rusinaru

Cambridge English Qualifications for Schools indica un drum clar de studiu de la nivel incepator pana la avansat. Prin metodologia specifica examenelor Cambridge, cursantii pot dezvolta abilitati pentru a studia si lucra folosind limba engleza ca limba franca.

Certificatele Cambridge English au rol motivational atat pentru copii cat si pentru parinti stiind ca participantii sunt evaluati dupa criterii internationale la standarde inalte de evaluare, folosind criteriile Cadrului European de Referinta pentru Limbi (CEFR). O certificare Cambridge English este un obiectiv clar ce isi motiveaza candidatii la fiecare pas in functie de nivelul de cunostinte dobândit.

Ce spun reprezentantii centrului despre premiu

Acest premiu este o validare a calitatii cursurilor noastre. Este recunoasterea profesionalismului Centrului de Limbi Straine Belle Languages in orice aspect si vine ca o realizare si satisfactie totodata pentru intreg efortul depus la clasa de catre profesorii Belle Languages. Acest premiu ne da si mai multa energie pentru a ne continua activitatea in viitor, indicand faptul ca ne ridicam la exigentele si criteriile impuse la nivel international

Ce spun profesorii din centru despre materialele oficiale de pregatire publicate de Cambridge University Press

Temele si structura suporturilor de curs Cambridge University Press sunt bine adaptate pentru fiecare nivel de studiu de limba engleza. Structura acestora dezvolta abilitatile (citire, ascultare, vorbire si scriere) urmand intocmai criteriile de evaluare ale examenelor Cambridge English. Cursurile sunt atractive iar elevii studiaza cu drag. Celor mici le stimuleaza curiozitatea, iar ideea de a sustine un examen Cambridge de cele mai multe ori vine din partea lor, intelegand ca un examen YLE include cerinte ce plac varstei lor.

De asemenea, site-ul Cambridge Assessment English pune la dispozitie o gama variata de resurse pentru profesori, incepand de la materiale audio si video folositoare desfasurarii orelor de curs pana la webinarii legate de modificarile examenelor Cambridge sau tehnici si metode de lucru.

Prin intermediul suporturilor de curs, limba engleza devine relevanta, incurajand cursantii sa invete intr-un mediu pozitiv si prietenos ce ii ajuta sa foloseasca limba engleza in mod eficient in situatii reale de viata. Curricula este motivanta creand oportunitati antrenante de invatare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *