free download 78 travel guides written by experts

Si Cavalerii Jedi mananca cereale Nestle

Un mic dejun echilibrat cu cereale Nestlé îți poate aduce și o întreagă serie de cavaleri Jedi, lorzi Sith, Star Troopers, Wookies și alți eroi ai binecunoscutului și mult așteptatului episod 7 al seriei Star Wars!

Începând cu acestă lună, pungile promoționale de cereale Nestlé: Nesquik, Chocapic, Cookie Crisp, Cheerios, Cini Minis și Lion conțin jucării gratuite STAR WARS: TREZIREA FORȚEI, cu personajele din filmul care urmează să fie lansat la mijlocul lunii decembrie.

„În această perioadă, ne dorim să îi avem alături de noi pe toți fanii seriei STAR WARS, care pot astfel colecționa personajele lor îndrăgite. Fiecare pungă promoțională de cereale Nestlé aduce o nouă surpriză celor mici și nu numai. Fie ca forța să fie cu voi și să vă bucurați atât de energia oferită cât și de gustul de neegalat al micului dejun cu cereale!”, a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager, Breakfast Cereals Nestlé România.

Cerealele pentru mic dejun Nestlé au un gust irezistibil, forme unice și conțin elemente importante pentru o alimentație echilibrată: vitamine, minerale și CEREALE INTEGRALE.

Bucuresti, 25.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *