free download 78 travel guides written by experts

Shurubel prezinta un nou sezon de Utops la Utv

Din 1 februarie, Utops revine la Utv cu cel mai nastamparat prezentator din showbiz: Shurubel gaseste glumele din cea mai buna muzica a momentului in fiecare sambata de la 11:00 si in reluare, duminica de la 14:00.

Dupa un an de zile in care l-ai putut doar auzi la Ce zici?, Utv il avanseaza in functie pe Shurubel si ii da voie sa apara pe sticla in cel mai important rol de pana acum, acela de prezentator al UTops.

Cele mai difuzate 20 de piese internationale se strang in fiecare sambata la Utops si se amesteca omogen cu glumele neintregului-la-minte VJ Shurubel!

"Utops lucreaza tot ce e mai bun din ce vede romanul la televizor pe plan muzical. Printre piese eu o sa dau tot ce am mai exploziv pe plan umoristic si intregul aluat trebuie pus la copt si dospit timp de doua ore in fiecare sambata de la ora 11, pe Utv. O sa fie o treaba delicioasa!", declara Shurubel intr-o pauza de la filmari.

Pe langa hiturile care dau trendul momentului, Utv aduce in premiera in Romania locurile intai din topurile consacrate de la Londra, Los Angeles sau New York. Rezultatul se va vedea in cel mai efervescent clasament muzical de pana acum, la cea mai urmarita televiziune muzicala din Romania – Utv.

VJ Shurubel (pe numele din buletin Andrei Lacatus) are in spate o cariera in majoritatea televiziunilor muzicale de la noi, iar in prezent, pe langa Utv, il puteti asculta zilnic la radio, il puteti vedea mixand in Centrul Vechi al Bucurestiului si puteti sa deveniti dependenti de serialul sau de comedie online 10lucruri.ro.

Urmareste Utops in fiecare sambata de la ora 11:00 si in reluare, duminica de la 14:00, doar pe Utv.

Va asteptam pe Facebook.com/UtvRomania si pe Facebook.com/UtvRomania si pe www.utv.ro.

It’s all about U!

Bucuresti, 31.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *