metalshow

Show-ul transformarilor a fost urmarit de aproape 2.000.000 de telespectatori

“Te cunosc de undeva!”,  lider de audienta, pe toate segmentele de public

Emisiunea “Te cunosc de undeva!”, care l-a avut drept castigator pe Liviu Teodorescu, a carui transformare in Justin Timberlake a fost considerata cea mai reusita a acestei editii, a fost sambata seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public.

Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.959.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.03.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a aflat pe primul loc in clasamentul audientelor si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.05), o audienta medie de 9,4 puncte de rating si o cota de piata de 19,6%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 5,9 puncte de rating si o cota de piata de 12,2%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,2 puncte de rating si o cota de piata de 16,8 %, urmata de Kanal D si Pro TV, cu cate 6,1 puncte de rating si o cota de piata de 12,5 %.

De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 este cel mai urmarit post de televiziune, cu o audienta medie de 7,9 puncte de rating si 19,8 % cota de piata, urmata de Pro TV, cu 6,5 puncte de rating si o cota de piata de 16,2%.


In jocul fascinant al transformarilor de sambata aceasta, Anca Turcasiu a avut ocazia sa imite o alta prietena draga, cantareata de muzica populara Mioara Velicu, in timp ce Theo Rose s-a transformat într-o franțuzoaică alintată și plină de farmec, Brigitte Bardot. Desi era foarte bolnav si abia putea vorbi, Geørge a încălțat din nou pantofii cu tocuri de 13 centimetri pentru un nou travesti, Alexandra Stan, si a facut show inconjurat de baietii din baletul condus de Furnica, sumar imbracati. În travesti a cântat și Nicoleta Nucă, transformată în Roman Iagupov, solistul de la Zdob și Zdub, în timp ce Feli Donose a întruchipat-o pe regina muzicii lăutărești, Romica Puceanu. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au împărțit același personaj, căci l-au imitat amandoi pe Alin Oprea, solistul trupei Talisman, Rareș Dragomir a fost de data asta Eros Ramazotti, iar Paula Chirilă a cântat în franceză, precum Patricia Kaas. Castigatorul serii, cu o excelenta transformare in Justin Timberlake, a fost desemnat, pentru a treia oara in acest sezon, Liviu Teodorescu.

Unul dintre momentele emotionante ale serii a fost cel dedicat Laurei Stoica, pe care Florin Ristei, Paula Chirila si FreeStay l-au realizat in deschiderea celei de-a opta gale a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Sursa:Kantar Media   
Copyright:ARMADATA S.R.L.    
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group   
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National    
Perioada 2 aprilie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *