Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Show-urile WOWBiz si D-Paparazzi  – premiate la Gala Eva 12 ani

Emisiunile “WowBiz” si “D-Paparazzi” de la Kanal D au fost premiate in cadrul Galei Eva 12 ani, ce a avut loc joi, 27 iunie. “WowBiz”, cel mai indragit show al noptii, prezentat de Madalin Ionescu si Andreea Mantea, si-a adjudecat premiul pentru Cea mai indragita emisiune de divertisment – Late night show. Madalin Ionescu a ridicat distinctia si a multumit publicului pentru fidelitatea cu care urmareste in fiecare zi, de luni pana joi, de la ora 22.15, dezvaluirile facute in emisiune.

Adelina Pestritu a urcat pe scena pentru a lua, in numele echipei “D-Paparazzi”, premiul pentru Cel mai bun Celebrity Gossip Show. Vedeta a starnit admiratia celor prezenti purtand cu gratie o rochie Lucia Bella, pe care a descris-o drept “feminina si plina de senzualitate” .

Nu ratati in fiecare zi de luni pana joi, de la ora 22.15, cel mai incitant show al noptii, prezentat de Madalin Ionescu si Andreea Mantea, si in fiecare duminica, de la 19.45, tot la Kanal D, emisiunea “D-Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu.

Bucuresti, 28.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *