free download 78 travel guides written by experts

Peste 2.000.000 de telespectatori au urmarit show-ul transformarilor

“Te cunosc de undeva!”,  lider de audienta la orase si in toata tara

Emisiunea “Te cunosc de undeva!”, care a avut-o drept castigatoare pe Theo Rose, cu o transformare in Randi, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara.

Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 2.032.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.45.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a aflat pe primul loc in clasamentul audientelor si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.21), o audienta medie de 9,8 puncte de rating si o cota de piata de 21,7%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 6,3 puncte de rating si o cota de piata de 14,1%.


Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 19 %, urmata de Pro TV, cu doar 5,9 puncte de rating si o cota de piata de 13,2 %. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 a inregistrat cifre foarte bune de audienta.

Așadar, in ajun de Florii, Geørge l-a adus pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Johnny Hallyday, o icoană artistică a Franței și unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile, Liviu Teodorescu s-a transformat într-un tânăr de 22 de ani pe care succesul l-a răsfățat de mic, Justin Bieber, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu i-au adus in premiera, pe scena show-ului transformărilor, pe Marie și Per, suedezii de la Roxette, în timp ce Paula Chirilă a cântat și a dansat îmbrăcată mai sumar ca niciodată precum Rita Ora. Sambata seara, ruleta personajelor le-a oferit spre interpretare talentaților concurenți mai mulți artiști români celebri ca în alte ediții. Astfel, Anca Țurcașiu s-a transformat într-o nouă prietenă bună de-a sa, irepetabila Corina Chiriac, Rareș Dragomir a cântat despre trădare precum Ovidiu Komornyik, Feli Donose a interpretat romanta “De ce oare eu te-am cunoscut?”, așa cum o făcea nemuritoarea Ileana Sărăroiu, iar Nicoleta Nucă a imitat-o pe minunata Loredana. Castigatoarea editiei a fost desemnata Theo Rose, care l-a imitat pe Randi, cu recentul sau hit, “Dansam”.

De asemenea, în această ediție din ajun de Florii, Florin Ristei, Andrei Ștefănescu și trupa FreeStay au închinat un tribut emotionant unui Moț nemuritor cu nume de floare, Florian Pittiș.

Sursa:Kantar Media   
Copyright:ARMADATA S.R.L.    
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group   
Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National    
Perioada 23 aprilie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *