free download 78 travel guides written by experts

Show-ul „Romanii au talent” a intrat aseara in casele a milioane de telespectatori

Aseară s-a încheiat cea de-a cincea ediţie Românii au talent a noului sezon.

Nu au lipsit momentele incendiare, emoţionante, care i-au sensibilzat atât pe cei patru juraţi, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, cât şi publicul prezent în sală, dar şi momentele amuzante care au generat reacţii şi comentarii inedite.

Gazdele emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş au interacţionat perfect cu concurenţii şi au adus buna dispoziţie în casele telespectatorilor.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:02, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:39, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din România.

Cea de-a cincea ediţie a noului sezon Românii au talent a înregistrat 17.6 puncte de rating și 43.0% share în intervalul de difuzare 20:30 – 23:02, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, postul de pe locul doi obţinând 5.4 puncte de rating și 13.1% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat cu 15.9 puncte de rating și 33.0% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 7.8 puncte de rating și 16.1% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider, cu o audiență medie de 19.2 puncte de rating și 37.6% share, locul secund înregistrând 6.9 puncte de rating și 13.5% share.

Talente autentice diverse şi spectacol desăvârşit

Ediţia Românii au talent de vineri seară a fost plină de momente incendiare, care au impresionat juriul, au stârnit imaginaţia gazdelor emisiunii şi au adus reacţii savuroase din partea publicului. Elementele dificile prezentate de către concurenţi pe scena talentelor, alături de comentariile celor patru juraţi sau numerele amuzante au adus spectacolul în casele românilor.

Primul număr care a reuşit să obţină laude din partea juriului a fost cel prezentat de Ansamblul Căluşarii Sârbii Măgura format din 50 de membri, cu vârste cuprinse între 9 şi 62 de ani. Au venit plini de energie, pe care au transmis-o şi în sală, iar dansul lor a fost fără greşeală. În momentul verdictului, Andi a spus: “Noi, pentru a cuceri lumea, nu avem nevoie de tancuri, ci doar de căluşari.” Au obţinut 4 de DA din partea juraţilor şi ne vom revedea cu ei în viitoarea etapă.

Tony Dumitrescu şi Bogdan Fânariu au venit la preselecţii cu un număr inedit de pantomimă, care le-a adus aprecierea juraţilor, dar şi a publicului. Bebe a fost impresionat de prestaţia concurenţilor, a râs, a aplaudat şi a declarat: “Sunt într-adevăr de mare meserie. Vă mulţumesc pentru ce am văzut astă seară.” Juraţii au acordat 4 de DA momentului de pantomimă, iar Tony şi Bogdan merg mai departe în competiţie.

Las Banderas au prezentat aseară un număr complex de flamenco. Trei dintre membrii grupului au cântat la chitară, iar doi au adus pe scenă un incredibil dans de flamenco. A fost un moment plin de pasiune, senzualitate şi excelenţă. Publicul a fost alături de cei 5 concurenţi, iar juraţii i-au aplaudat îndelung. În final, Mihaela le-a transmis: “Muzica mi-a sunat plăcut în ureche, deci nu-mi fac nicio problemă că a fost în regulă. Dansul vostru a fost impecabil.” Concurenţii au primit 4 de DA şi se pregătesc pentru etapa următoare.

Claudia Livadariu a demonstrat, la numai 8 ani, că este foarte talentată şi munceşte mult pentru visul său. A venit îmbrăcată într-un costum de pisicuţă şi a prezentat un număr de contorsionism de excepţie. Elementele dificile executate de aceasta au impresionat juraţii, care au rămas uimiţi de calităţile micuţei. În momentul verdictului, Andra a spus: “Eşti singura pisicuţă pe care aş lua-o acasă. Ce zici, vii? Răspunsul meu este DA!” Şi ceilalţi trei juraţi au fost în asentimentul Andrei şi i-au acordat Claudiei încă 3 de DA. Aşadar, concurenta merge mai departe în competiţie cu 4 de DA.

Ifrim Dumitru împreună cu fiul său, Ifrim Vasile Daniel, au venit pe scenă şi i-au invitat pe juraţi la o cină romantică. Îmbrăcaţi în port popular românesc, au prezentat un număr de olărit, fiind acompaniaţi de o melodie rock. I-au surprins pe toţi cei prezenţi în sală cu îndemânarea lor şi au smuls ropote de aplauze. Încântată de prestaţia lor, Mihaela a spus: “Mâinile dumneavoastră de bărbaţi au pregătit baza cinei romantice. Dar e nevoie de o femeie care să umple farfuriile.” Concurenţii au primit 4 de DA şi merg în etapa viitoare.

Alexandru Moraru a cântat o melodie foarte sensibilă la chitară acustică şi voce, reuşind să demonstreze că este un adevărat talent. Atât publicul, cât şi juraţii au rămas impresionaţi de calităţile concurentului, iar reacţiile au fost pe măsură. Încântat de prestaţia lui Alexandru, Bebe i-a spus: “Bărbate, te joci foarte frumos cu amintirile noastre. Îţi mulţumesc!” Răspunsul final al celor 4 juraţi a fost DA, iar tânărul va merge în etapa viitoare a competiţiei.

Cei 5 membri ai trupei Casul Band au intrat pe scenă siguri pe ei şi dornici să-şi demonstreze talentul. Au cântat muzică gospel şi au dovedit că sunt foarte buni în ceea ce fac. Au avut o interpretare de excepţie şi au reuşit să ridice publicul în picioare, dar şi să-i facă pe juraţi să danseze. În finalul reprezentaţiei lor, Pavel a spus “Aleluia”, iar Andra i-a aplaudat, s-a ridicat în picioare şi le-a transmis: “M-aţi răcorit! Mi-a plăcut foarte mult şi vă mulţumesc pentru acest lucru. Va mulţumesc pentru muzica de calitate.” Decizia finală pentru Casual Band a fost 4 de DA, iar concurenţii merg în etapa următoare.

Chişbac Mihail a pregătit pentru preselecţiile Românii au talent un număr spectaculos de freestyle basketball. A arătat foarte multă dexteritate, concentrare şi siguranţă. În timp ce mânuia mingea de baschet, a reuşit să renunţe treptat la o parte din haine, crescând astfel dificultatea momentului. Juraţii au fost încântaţi de prestaţia puştiului, iar Andi i-a spus verdictul cu zâmbetul pe buze: “Mihail, ne vedem în etapa următoare cu 4 de DA!”

Alexandru Daniel Marian a încins atmosfera în sală în momentul în care a început să cânte o melodie rock la chitară electrică. A primit aplauze şi laude din partea juraţilor, iar Bebe vizibil impresionat s-a ridicat în picioare şi i-a transmis băiatului: “În sfârşit! Simţeam nevoia să sar de pe scaun. Mă înclin în faţa talentului tău!” Alexandru pleacă mai departe în etapa următoare cu 4 de DA.

Vlad Alin Pelin a prezentat juriului un moment de dans contemporan extrem de sensibil, care i-a emoţionat pe toţi cei prezenţi în sală. S-a transpus cu totul în dansul său şi a reuşit să-şi transmită perfect sentimentele. A obţinut iniţial 2 de DA din partea Andrei şi a lui Bebe şi 2 de NU din partea Mihaelei şi a lui Andi. Având nevoie de 3 de DA pentru a merge în etapa următoare, Mihaela i-a mai dat o şansă lui Alin şi şi-a schimbat decizia. Jurata a declarat: “Poţi să faci mult mai mult de atât. Ai o sensibilitate şi o expresivitate greu de găsit. Dacă eu trebuie să-mi schimb părerea, atunci ai un DA!”

Francesca Tuzzolino a cântat o melodie extrem de solicitantă şi a demonstrat că este foarte talentată şi pregătită pentru Românii au talent. Cu o voce impresionantă şi o tehnică vocală de excepţie, Francesca a surprins juraţii, care au aplaudat-o îndelung. “Suntem la Românii au talent şi m-am ridicat în picioare să aplaud o voce minunată. Ai un timbru extraordinar de plăcut, ai o tehnică vocală impresionantă.”, i-a transmis Andra concurentei. Francesca a plecat acasă cu 4 de DA şi se pregăteşte pentru etapa următoare.

Mihail Nicolai Chistol a venit la preselecţii însoţit de asistenta sa, pentru a prezenta un număr de echilibristică. A fost un moment spectaculos, cu elemente dificile şi o tehnică ce demonstrează foarte multă muncă şi talent. Publicul le-a scandat numele celor doi, iar Mihaela s-a ridicat în picioare pentru a-i aplauda. Bebe, plăcut surprins, a declarat: “Grigore Vieru spunea că întreg Universul se menţine în echilibru pe geana unei femei.” Verdictul juraţilor a fost în unanimitate DA pentru momentul perfect de echilibristică.

Agnesa Pituşcanu a recitat o poezie emoţionantă, compusă de ea, având ca fundal sonor o melodie clasică. A reuşit să transmită perfect mesajul către juriu şi public, fiind unul dintre cele mai sensibile momente de recitat prezentate pe scena de la Românii au talent până în momentul de faţă. Impresionat de talentul concurentei, Andi a spus: “Tu ne-ai oferit aici un moment magic! De la mine ai DA!” Şi ceilalţi juraţi au fost încântaţi de momentul Agnesei, aşa că au acordat încă 3 de DA, iar tânăra merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Următorul număr care a smuls ropote de aplauze, dar şi admiraţia juriului a fost cel prezentat de Dimitri Urusciuc şi Dan Filipov. Momentul a fost unul spectaculos, iar cei doi dansatori au primit doar laude din partea juraţilor. Încântată de prestaţia concurenţilor, Mihaela a spus hotărâtă: “Sunteţi cocktail-ul ăla Molotov de care aud pe aici. Aveţi de toate şi totul electrizează şi smulge aplauze. Sunteţi fantastici! DA!” În final, Dimitri şi Dan au primit 4 de DA şi merg în etapa următoare a competiţiei.

Ada Cercel a venit la preselecţii optimistă şi cu un zâmbet larg pe care l-a afişat pe tot parcursul prestaţiei sale. A cântat la chitară şi vocal melodia Rolling in the deep a celebrei Adele, după care a făcut şi o scurtă demonstraţie de dans. A reuşit să convingă juriul că este talentată şi merită să meargă mai departe, iar Bebe i-a spus: “Draga mea, eşti atât de frumoasă şi de talentată! Din partea mea ai un DA!” Ada a primit în final 4 de DA şi îşi continuă povestea la Românii au talent.

Mihai Cristian a combinat mai multe stiluri muzicale într-o singură melodie, a adăugat un text amuzant, le-a stârnit imaginaţia lui Smiley şi Pavel, care au cântat alături de el şi a reuşit să surprindă juraţii în cel mai inedit mod. În momentul verdictului, după ce a primit 3 de DA de la Mihaela, Andi şi Bebe, Andra a completat comentariile acestora: “Tu oricum ai trecut mai departe, doar că e important să-ţi spun că ai trecut cu 4 de DA!” Cu Cristian ne vom revedea în etapa următoare.

Ştefan Florin Fronea a intrat pe scenă şi a început să-şi prezinte numărul de flair bartending. Pentru a da mai multă personalitate momentului, Iulia Iordache i s-a alăturat şi a cântat impecabil. Împreună au impresionat juraţii, dar şi publicul, care a fost alături de ei şi i-a susţinut pe toată durata reprezentaţiei. În final, Andi le-a transmis: “Nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap să combin muzica cu flair bartending-ul, dar mi se pare o idee strălucită. Răspunsul meu este DA.” Cei doi au primit 4 de DA şi merg mai departe.

Unul dintre cele mai complexe numere prezentate aseară pe scena de la Românii au talent a fost cel al Laurei Vrânceanu, care a cântat în timp ce făcea acrobaţii la trapez. Având talent, poftă de viaţă şi ambiţie, Laura a venit la preselecţii cu zâmbetul pe buze şi dorinţa de a impresiona juraţii. A reuşit să facă acest lucru, iar Andra i-a spus: “Ai un timbru puternic şi ma duce cu gândul la cântăreţele mari. Mi-ai luminat seara. Felicitări! DA!” Concurenta continuă competiţia cu 4 de DA.

Cea de-a cincea ediţie a noului sezon Românii au talent a fost una plină de emoţie, momente sensibile care au impresionat şi mult talent autentic.

Căutarea continuă şi duminică, în prima zi de Paşte, când noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul, de la 20:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 11.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *