free download 78 travel guides written by experts

Show-ul Patrice a cucerit Arenele Romane

Peste 3000 de tineri din toate colturile tarii au dansat aseara timp de doua ore pe ritmuri reggae in Parcul Carol din Capitala.

Patrice si cei cinci muzicieni care l-au acompaniat si-au ridicat spectatorii in picioare de la primele acorduri si i-au tinut asa pana la final de concert, pe o scena prea mica pentru energia incredibila a show-ului pe care l-au sustinut. Cu piese de pe noul album, „Free Patri-ation”, dar si cu hituri care l-au facut celebru in intreaga lume, Patrice a oferit amatorilor de senzatii tari un spectacol incendiar, si si-a tinut fanii racordati la intensitatea muzicii sale pe toata durata reprezentatiei. Concertul a inceput cu cateva balade interpretate de solist acompaniat doar de chitara, dupa care Patrice a cantat noul sau hit, „Clouds”. A fost momentul in care temperatura din Arenele Romane s-a ridicat brusc si a ramas asa pe toata durata concertului. Cele mai cunoscute piese marca Patrice, cerute de public cu insistenta, au venit la final de show. Au fost „Soulstorm”, „Up in my room”, iar „Every Day Good” a incheiat concertul in aplauzele furtunoase ale multimii.

Spectacolul a fost organizat de Compania Events si Jiji Event. Parteneri media: UTV, Radio Guerrilla, 24 FUN, Ziua, Compact, Cool Girl, Men’s Health, Republik, Neogen, Port.ro, Comunicatedepresa.ro, Anyplace.ro, Muzicabuna.ro, Sofresh.ro. Parteneri: Hotel RIN, STASO, Media Image, WSI.

 Bucuresti, 24.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *