free download 78 travel guides written by experts

Show-ul lider de audienta duminica de duminica, va putea fi urmarit de acum si lunea

De săptămâna viitoare, telespectatorii vor avea porţie dublă de X Factor. Show-ul care a spulberat concurenţa va putea fi urmărit şi lunea. X Factor a fost şi aseară preferatul celor mai mulţi telespectatori. O fată frumoasă şi talentată al cărei look amintea de Inna, o cerere în căsătorie chiar pe scena X Factor şi un James Dean în varianta 2012 au fost o parte dintre ingredientele unui show de milioane de telespectatori. Cea de-a patra ediţie X Factor s-a impus lider absolut de audienţă atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 urban, cât şi în rândul întreg publicului din mediul urban. În minutul de aur 22.13, Antena 1 a fost urmărită de 1.429.000 telespectatori din mediul urban, un număr de aproape 7 ori mai mare decât al acelora care, la aceeaşi oră, urmăreau programul principalului competitor, Pro Tv.

Cheloo, Delia şi Dan Bittman au continuat căutările factorului X şi aseară într-o ediţie a super show-ului de la Antena 1 care a reuşit din nou să surclaseze concurenţa- X Factor s-a situat în fruntea clasamentului de audienţă, cu un rating mediu de 10.1 puncte şi o cotă de piaţă de 19.8% la nivelul publicului comercial 15-54 urban, la mare distanţă de Pro Tv care, cu 7.4% rating şi 14.5 % share s-a clasat pe cea de-a doua poziţie în ierarhia posturilor de televiziune din România. Locul al treilea i-a revenit în intervalul de dfiuzare X Factor postului de televiziune Kanal D.

În minutul de aur 22.13, aproape un milion şi jumătate de telespectatori din mediul urban stateau cu ochii pe X Factor, un număr de aproape şapte ori mai mare decât al celor care urmăreau programul difuzat de Pro Tv.

O cerere în căsătorie de milioane de telespectatori

Ediţia de aseară X Factor le-a adus şi de această dată telespectatorilor momente inedite, condimentate de prestaţiile adesea amuzante ale concurenţilor sau de replicile acide ale juraţilor. Cel mai emoţionant moment al serii a fost de departe cel al lui Surany Botond, un tânăr de 23 de ani, student la Oradea, care a surprins juriul, sprectatorii şi, cu siguranţă şi telespectatorii, cerându-şi de soţie iubita, chiar pe scena X Factor.

De cum a apărut pe scenă în faţa juriului, a ţinut să spună că are o persoană foarte specială în viaţa lui pentru care face tot ceea ce face: iubita lui. Atunci când juriul l-a intrebat ce ar face cu marele premiu, băiatul a spus că ar cheltui toţi banii pentru iubita lui. Intrigat de mărturisirile baiatului, juriul a cerut să vina si iubita lui pe scena, pentru a o cunoaste. Surany i-a luat pe toti prin surprindere, inclusiv pe fată, atunci când, la scurt timp după ce ea a aparut pe scenă, a îngenunchiat si a cerut-o de soţie.

Impresionaţi de gestul său, dar şi de emotia momentului, Delia si Bittman au promis că le vor fi naşi.

Dupa ce şi-a cerut iubita în căsătorie şi a primit un DA, Surany a trebuit să convinga juriul că mai merită încă trei, astfel incât să ajunga în Bootcamp. A ales sa cânte Kings of Leon, Use Somebody şi se pare ca a fost o alegere mai mult decât insporată din moment ce a reuşit să ridice sala în picioare, să adune laudele juratilor si să obţina 3 DA, cel putin la fel de importanţi ca cel de la fata alături de care se vede toată viaţa.

De două ori mai mult X Factor

Numărul mare de concurenţi veniţi la audiţii, momentele savuroase care fac în fiecare duminică deliciul telespectatorilor, dar şi succesul pe care acest sezon X Factor l-a înregistrat în rândul românilor i-a făcut pe producătorii super show-ului de la Antena 1 să le ofere telespectatorilor o porţie dublă de X Factor. Începând de pe 21 octombrie, atât serile de duminică, cât şi cele de luni, vor sta sub semnul factorului X. . Astfel, pe 21 şi 22 octombrie, românii vor putea urmări ultimele două episoade de audiţii.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 15-54 urban, all urban,
Perioada 14 octombrie 2012

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *