Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Show-ul de divertisment (s)Mall Talks lansat de VIVO! a adus împreună peste 190.000 de vizitatori online la o lună de la lansare

În perioada restricțiilor impuse de pandemie, centrele comerciale VIVO! din România (Constanța, Cluj-Napoca, Baia Mare și Pitești) au format cea mai mare comunitate online, care a reunit vizitatorii a patru centre comerciale din regiuni diferite ale țării.

(s)Mall Talks este o inițiativă menită să ofere comunității VIVO! momente de relaxare și bună dispoziție si reprezintă o continuare a misiunii VIVO! de a aduce cele mai noi experiențe de divertisment din offline în online, în această perioadă. Încă de la primul episod, care a avut loc la finalul lunii aprilie, (s)Mall Talks a înregistrat peste 3,7 milioane de vizionări pe cele 4 pagini de Facebook ale centrelor comerciale VIVO!.

Gazdele show-ului, vedete și antreprenori cunoscuți din spațiul public românesc, Ileana Badiu (Influencer și Antreprenor), Ana Bîtu (Influencer și Copywriter) și Ana Morodan (Antreprenor Online) și Stephan Pelger (Fashion designer) au fost alături de români în fiecare săptămănă și le-au impărtășit propriile lor experiențe din această perioadă.

(s)Mall Talks continuă pe paginile de Facebook ale centrelor comerciale VIVO!, săptămânal (luni, miercuri și vineri), începând cu orele 17:00. Chiar dacă perioada de izolare s-a terminat, oamenii încă petrec timp semnificativ acasă, tranziția către revenirea totală fiind graduală.

(s)Mall Talks VIVO!

Următoarele editii (s)Mall Talks vor avea invitați renumiţi precum: Ioana Grama, Mirela Rețegan, Adrian Pov, Shelly, Ioana Chișiu, Sînziana și Alexandru Iacob, Cudeea, Iulian Tănase, Teodora Istrati, dar și multe surprize pe care comunitatea VIVO! le va descoperi săptămânal pe paginile de Facebook VIVO!.

Proiectul (s)Mall Talks este realizat de către IMMOFINANZ, cu suportul agenției Wunderman, parte din Ogilvy Group România, precum și cu suportul CBRE, compania de property management a centrelor comerciale VIVO!.

Rămânem la distanță, dar totuși împreună aici:
Facebook VIVO! Cluj Napoca
Facebook VIVO! Constanța
Facebook VIVO! Baia Mare
Facebook VIVO! Pitești
#sMallTalks #GrijăDeNoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *