metalshow

Show-ul “Te cunosc de undeva!”, lider de audienta la orase si in toata tara

Emisiunea a fost urmarita de peste 2.100.000 de telespectatori

Emisiunea”Te cunosc de undeva!”, castigata de Andrei Stefanescu si Liviu Varciu, cu o emotionanta transformare in Sting si Stevie Wonder, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara.

Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 2.130.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.37.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 – 23.19), o audienta medie de  9,4 puncte de rating si o cota de piata de 20%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra  7,9 puncte de rating si o cota de piata de 16,9%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,3 puncte de rating si o cota de piata de 17,8%, urmata de ProTV, cu 7,6 puncte de rating si o cota de piata de 16,2 %.

Sambata seara, la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu a fost crudă, rece și blondă, precum diva Marlene Dietrich și a interpretat în limba germană piesa “Johnny”, în timp de Liviu Teodorescu a cântat pentru prima dată în limba turcă, precum Tarkan. Geørge a fost rapperul canadian Drake, Feli Donose a cântat în travesti precum minunatul Tom Jones, iar Rareș Dragomir a urcat pe scenă desculț, ca să o imite pe celebra artistă originară din Insulele Capului Verde, Cesaria Evora. Theo Rose a interpretat “Cântă cucu’n Bucovina”, în varianta modernă a colegei sale de generație, Adda, Paula Chirilă a incercat un nou travesti, transformată de data aceasta în Uddi, pe când Nicoleta Nucă a devenit pentru o seară cântăreața americană Ariana Grande.

Castigatorii editiei au fost desemnati Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care i-au emotionat pe toti cu transformarea lor in Sting si Stevie Wonder.

Tot sambata seara, la “Te cunosc de undeva!”, maestrul Gică Petrescu a fost omagiat de Florin Ristei, Rareș Dragomir și FreeStay, care au cantat cateva dintre cele mai cunoscute refrene lansate de celebrul artist.

Sursa:Kantar Media       
Copyright:ARMADATA S.R.L.        
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group       
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National       
Perioada 9 aprilie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *