free download 78 travel guides written by experts

Show la puterea X la Antena 1

Au început înscrierile pentru audiţiile X Factor

Show-ul care a transformat oameni obisnuiţi în superstar-uri prinde glas la Antena 1. În curând, Antena 1 le va aduce telespectatorilor «X Factor», un format internaţional care a doborât recorduri de audienţă şi a lansat artişti de valoare în întreaga lume. Au început înscrierile la casting.

Toţi cei care vor să îşi facă vocea auzită, au carismă, prezenţă scenică şi vârsta de 16 ani împlinită sunt invitaţi să se înscrie pe www.xfactor.a1.ro la audiţiile pentru X Factor.

Audiţiile sunt prima etapă a show-ului care a înnebunit o lume întreagă şi pe care, în curând, Antena 1 îl va aduce şi în România. Urmează apoi o nouă etapă, în care membrii juriului sunt desemnaţi pentru a pregăti semifinaliştii, iar alegerea câştigătorului se va face în urma unei succesiuni de reprezentaţii live, în timpul cărăra telespectatorii vor avea posibilitatea să îşi voteze concurenţii preferaţi. Cei care însumează cele mai puţine voturi vor părăsi, pe rând, competiţia pentru ca decizia finală să îi aparţină tot publicului, el fiind cel care va alege cine are acel factor x necesar unui om talentat să devina un superstar.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cântă, ci şi reputaţiile membrilor din juriu.

Succesul show-ului în întreaga lume se datorează şi personalităţilor implicate în procesul de jurizare şi îndrumare a participanţilor. Printre membrii juriului din Marea Britanie, locul unde a fost difuzat pentru prima dată X Factor, se numără pe lângă Simon Cowell – creatorul formatului, Danii Minogue, Cheryl Cole, Sharon Osborne sau Louis Walsh.

Bucuresti, 06.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *