Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Show incendiar pentru fanii muzicii electro

susţinut de Mixhell în România

Trupa Mixhell, renumitul proiect electro, aparţinând lui Iggor Cavalera, (ex. Sepultura) va susţine un show live la Bucureşti.

Cunoscuţi pentru remixurile celebre, cei de la Mixhell vor oferi românilor o demonstraţie unică, pe 26 iunie 2009, în club Fabrica, începând cu ora 20:00. În opening act vor performa cei de la Junkyard, Gojira, Unlocka şi AKM.

Printre piesele Mixhell, care care vor încinge platanele la Bucureşti se numără Easy love favelablast, The kids are alright sau Radio Libido.
Sosirea Mixhell în România face parte din turul european pe care trupa îl susţine începând cu luna aprilie 2009, pentru promovarea celui mai recent album „Mixhell Da Boom” şi cu siguranţă reprezintă un moment marcant pentru pasionaţii de muzică electro din România.

Mixhell, renumită în Europa pentru stilul electro, reprezintă un proiect iniţiat de Iggor Cavalera fostul tobar al trupei Sepultura, alături de soţia sa, Laima Leyton.

După mai bine de 20 de ani petrecuţi alături de Sepultura, Cavalera a adoptat un stil total diferit, dând naştere proiectului Mixhell. Trecerea de la thrash metal, stil care l-a consacrat, la electro a fost una foarte fericita pentru Iggor Cavalera, iar în numai trei ani Mixhell a pătruns în universul electro, devenind una dintre cele mai apreciate trupe din Europa.

Evenimentul este organizat de către King Size Production şi Bring The Noise.

Despre Mixhell
Mixhell, una dintre cele mai de succes trupe electro originare din Brazilia, este formată din duo-ul Iggor Cavalera, ex. baterist Sepultura, alături de soţia sa, Laima. Născut în septembrie 1970 în Belo Horizonte, Brazilia, Cavalera este fratele mai mic al vocalistului Max Cavalera, alături de care a pus bazele Sepultura, una dintre cele mai influente trupe de thrash metal ale anilor ’80.

După ani de succese în zona de metal, Max a părăsit trupa Sepultura în 1996, urmat de fratele său Iggor, în 2006. La scurt timp după aceasta, Iggor Cavalera a adoptat un stil muzical total diferit, lansând proiectul electro Mixhell, împreună cu Leyton. În scurt timp proiectul a cunoscut o creştere spectaculoasă, astăzi Mixhell situându-se printre cele mai renumite trupe electro din Europa.

Bucuresti, 25.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *