free download 78 travel guides written by experts

Show de Street Dance cu C.R.B.L. si trupa Simplu la Liberty Center, duminica, 28 februarie, 18:00

Desemnarea castigatorilor excusiei la Paris oferita de Liberty Center, duminica, 17:00
Evenimente pentru copii si demonstratii pe patinoar, sambata, de la 18:00

In weekend-ul 27-28 februarie, continua la Liberty Center evenimentele speciale dedicate tuturor vizitatorilor complexului, cu show-uri de dans si evenimente pentru copii, demonstratii si concursuri pe patinoar, precum si cu premierea castigatorilor campaniei Liberty Center, mon amour!, care s-a derulat in luna februarie.

Duminica, 28 februarie, de la 18:00,  sub genericul Let’s Dance! by Liberty Center, binecunoscutul interpret si coregraf C.R.B.L. aduce la Liberty Center un show de dans total, ce va cuprinde demonstratii si lectii de dans, invitandu-i apoi pe vizitatorii complexului sa participe la un super-concurs, in care sa isi demonstreze aptitudinile si talentul in Street Dance. O competitie care va fi jurizata de nu mai putin celebrii membri ai trupei Simplu: Francezu, Omu Negru si Piticu.

 Tot duminica, de la ora 17:00, cele 6 cupluri finaliste la tombola campaniei “Liberty Center, mon amour!” sunt asteptate pe scena de la etajul al doilea, pentru o ceremonie de premiere, care va desemna cuplul castigator al excursiei la Paris, oferit de Christian Tour, precum si cele 5 cupluri care vor castiga premiile de consolare, in valoare de 200 euro fiecare (100 euro pentru el, 100 euro pentru ea), ce pot fi transformate in cumparaturi la Liberty Center.

Sambata, 27 februarie, de la 19:00,  copiii vor avea parte de o noua intalnire cu personaje de poveste, sub genericul Fii "Zurli" cu personajele tale preferate!, de aceasta data cu Cenusareasa si Printul. Povestea Cenusaresei ii fascineaza pe copii. Cenusareasa ii roaga pe cei mici sa o ajute sa termine treaba pe care i-a dat-o mama vitrega, un saculet cu ata care trebuie transformata in ghemuri. Pantoful este in centrul atentiei, iar printul nu se lasa prea mult asteptat.

Iata si programul evenimentelor:
Sambata, 27 februarie:
18:00: Demonstratii si concursuri pe patinoar
19:00: Fii "Zurli" cu personajele tale preferate! Cenusareasa si Printul
Duminica, 28 februarie:
 17:00: ceremonie de premire a castigatorilor campaniei “Liberty Center, mon amour!”
18:00: Let’s Dance! by Liberty Center, show de dans cu C.R.B.L si membrii trupei Simplu

Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *