free download 78 travel guides written by experts

Shopping City Piatra-Neamț sărbătorește sezonul reducerilor și pune la bătaie premii în valoare de peste 30.000 de lei

  • Reduceri de până la 70% la colecțiile de sezon
  • Peste 1.100 de premii oferite instant în perioada 30 ianuarie–13 februarie

Shopping City Piatra-Neamț a deschis sezonul reducerilor și până pe data de 13 februarie, derulează campania Reduceri la înălțime. Astfel, clienții centrului comercial pot beneficia de reduceri de până la 70% la colecțiile de sezon.

Clienții centrului comercial vor putea să își creeze ținute de sezon la prețuri mai mici. Reducerile se aplică atât pentru articolele vestimentare, cât și pentru încălțări și accesorii. Mai mult, au fost incluse în ofertă și articole pentru copii, dar și jucării, iar cele mai mari reduceri sunt oferite de:
• Gatta – pana la 30%;
• BSB, C&A, Ilasco, LC Waikiki, Salamander, Secuiana, Various Brands, Vero – pana la 50%;
• Anna Cori, Lee Cooper – pana la 60%;
• Benvenuti, Coccodrillo, 50 Style, Intersport, Smyk – pana la 70%.

Winter Sale SC Piatra Neamt

Mai mult, cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei, pe un singur bon fiscal, vor fi răsplătite pe loc cu unul dintre cele peste 1.100 de premii.

Pentru a intra în posesia premiului, clienții trebuie să prezinte bonul la Info Point în ziua în care au făcut cumpărăturile. Apoi, vor extrage un răvaș și vor descoperi dacă au câștigat o baterie externă, o agendă, un prosop de baie sau o umbrelă.

Bonurile emise de casele de schimb valutar, cazino, cinematograf și cele aferente plăților de utilități, impozite și taxe nu sunt eligibile pentru campanie. Regulamentul campaniei Reduceri la înălțime este disponibil aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *