free download 78 travel guides written by experts

Shopping City Piatra-Neamț aniversează 3 ani la înălțime și a pregătit cadouri pentru vizitatori

• Primele 800 de bonuri de cumpărături se vor transforma într-o brățară cu bănuț de argint
• Toate bonurile intră în cursă pentru marile premii: set Warm Hug V3 Dormeo pentru pat dublu, set de halate de baie Warm Hug III pentru ea și el și set de tigăi Stone Legend CopperLUX

În weekendul 30 noiembrie–1 decembrie, Shopping City Piatra Neamț îmbracă haină de sărbătoare și aniversează primii 3 ani la înălțime.

Primii 800 de clienți care vor prezenta la Info Desk un bon de cumpărături vor primi instant un cadou: o brățară cu bănuț de argint. Apoi, toate bonurile prezentate la Info Desk de-a lungul weekendului vor fi înscrise automat în cursa pentru unul dintre cele trei tipuri de premii speciale.

La marea tombolă, Shopping City Piatra-Neamț pune la bătaie câte 33 de premii wow din fiecare categorie: seturi Warm Hug V3 Dormeo pentru pat dublu, set halate de baie Warm Hug III pentru ea și el și seturi de tigăi Stone Legend CopperLUX.

Shopping City Piatra-Neamt aniversare 3 ani

Distracția va continua și pe 1 decembrie, când vizitatorii centrului comercial vor descoperi spectacole și animații artistice moderne: între 13:00 și 18:30, Mirror Man – omul Oglindă, Disco Heads Men, The Invisible Men și LED Drummers le vor stârni curiozitatea și vor întreține atmosfera de sărbătoare.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Shopping City Piatra-Neamț sau pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *