free download 78 travel guides written by experts

Shopper Marketing Conference – sau cum poti comunica eficient cu clientul de la raft

In perioada 4 – 5 noiembrie, va avea loc, la Crowne Plaza Hotel, cea de-a doua editie a evenimentului Shopper Marketing Conference, organizat de Evensys in parteneriat cu Ogilvy Action si sponsorizat de Arctic.

Prima editie a avut loc in toamna anului 2007 si a reunit peste 300 de participanti, fiind sold-out cu o zi inainte de incepere. Cea de-a doua editie va beneficia de o organizare mai complexa, pe durata a doua zile, oferind astfel un continut informational mult mai bogat si mai variat.
  
Pe parcursul a doua zile, specialisti internationali si locali vor prezenta strategii si canale de comunicare creative, oferind participantilor sansa de a intelege specificul noii generatii de consumatori, segmentele diferite de public carora ne adresam si cele mai eficiente modalitati de relationare cu si fidelizare a cumparatorului.

Prima zi a evenimentului, 4 noiembrie, va include o serie de conferinte care vor oferi participantilor informatii despre noua generatie de consumatori, cele mai creative tactici de abordare si relationare cu cumparatorii, sau strategii inovative de comunicare in spatiul de retail.

Cea de-a doua zi, 5 noiembrie, va fi dedicata unui numar de doua seminarii sustinute de invitatii internationali Alain Thys (Partner, FutureLab) si Hugh Boyle (Head of Digital, Ogilvy Action). Acestia vor discuta despre cele mai eficiente strategii de shopper marketing si despre rolul pe care noile tehnologii il au asupra spatiului de retail.

“ Traim intr-o societate aflata in continua dezvoltare, in care nu mai exista consumatori fideli unui brand, sau brand care sa comunice unitar unei audiente vaste. Procesul de achizitie devine mai complex, comunicarea imbraca forme dintre cele mai variate, iar companiile trebuie sa stie in permanenta care este specificul consumatorilor lor, pentru a putea comunica eficient cu acestia.  Evenimentul Shopper Marketing Conference isi propune sa ofere, prin intermediul conferintelor si seminariilor organizate, informatii actualizate despre cum putem transforma procesul de achizitie intr-o experienta valoroasa, mult mai facila, mai putin costisitoare, mai rapida si mai eficienta pentru clientul aflat la raft”, afirma Dana Dumitrescu, Managing Partner, Evensys Consult.

Shopper Marketing Conference propune un program inovativ si oportunitati excelente de relationare cu specialistii din domeniu, oferind un cadru optim pentru schimbul de idei creative si solutii viabile, care vor contribui la dezvoltarea strategiilor de comunicare la punctul de vanzare.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile accesand www.shopper-marketing.ro.

Bucuresti, 15.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *