metalshow

Shena va incinge atmosfera in Bellagio Club – Vineri 19 Decembrie

Bellagio deschide weekendul acesta in stil mare!Va invitam pe toti la un super concert live alaturi de Shena, vocea lui Alex Gaudino din "Watch out" si a lui Michael Gray din "The weekend".
 
Shena este o artista al carei succes muzical a inceput cand profesoara ei de muzica a avut incredere in talentul ei si l-a convins pe directorul scolii sa ofere fonduri pentru lectiile ei de canto. Dupa ce a terminat Academia Roiala, acesteia i s-a oferit sansa vietii ei: ocazia de a canta cu Michael Ball. De atunci cariera ei a luat avant, urmand colaborari cu artisti ca Luther Vandross, Angie Stone, James Brown, Danni Minogue si multi altii.
 
Hitul "The weekend" a lansat-o pe plan international, ea fiind nominalizata si la premiile Grammy.De curand, single-ul a fost readus in atentia publicului dupa ce a fost difuzat in serialul de succes "Ugly Betty". Vocea ei poate fi auzita in nenumarate reclame pentru Coca Cola, KFC, Nissan, Jaguar, Guiness sau Kodak.De asemenea, Shena si-a imprumutat vocea pentru mai mult de 21 de hituri de pe scena muzicii dance.Acestea au inclus colaborari cu Alex Gaudino, De Souza sau Junior Jack.
 
Vineri, 19 decembrie, Bellagio Club va asteapta pe toti la acest super show!Nu lipsiti!
 
Pentru alte detalii: www.bellagioclub.ro

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *