free download 78 travel guides written by experts

Sheba a pregatit accesoriile de vara

Vara aceasta sunt în vogă bijuteriile mari, îndrăzneţe, cu pietre colorate. Influenţele stilului art-nouveau sunt acum foarte puternice şi au devenit preferatele creatorilor de bijuterii din întreaga lume. Aceste influenţe se regăsesc din plin şi în colecţia de vară Sheba, atât în motivele vegetale şi animale stilizate, cât şi în pietrele mari, cu forme neregulate şi culori variate.
Bijuteriile Sheba pun în valoare pietrele semipreţioase ale sezonului: granate, cuarţuri, turmaline, ametiste roz şi mov, perle, citrin, turcoaz, obsidian, malachit, onix. Vedeta verii este ametistul verde, “vânat” acum de toate împătimitele modei.

Pentru a fi în tendinţe, Sheba recomandă doamnelor să poarte bijuterii puţine, dar mari – brăţări late, de tip “catuşă”, cu pietre sau email, cercei supradimensionaţi, coliere elaborate, cu pandantive, dar şi inele gen “coktail”, cu pietre masive – montate în metale de culoare albă. Bijuteriile Sheba au toate “must-have”- urile sezonului: culori de vară, forme îndrăzneţe, design ingenios.

Sheba mai are însă o surpriză pentru vara aceasta. La fiecare colier de peste 200 de RON cumpărat, Sheba oferă o posetă exotică, din mătase brodată manual şi cu mânere de bambus. “Nu ne schimbăm întotdeauna întreaga garderobă cu fiecare sezon. Mizând pe accesorii în tendinţe, vom obţine cu siguranţă schimbarea de look pe care ne-o dorim”, spune Ioana Condurăţeanu, director general Sheba.

Bijuteriile Sheba sunt o alegere foarte bună atât pentru cadouri aniversare, cât şi pentru sărbători, întrucât acoperă o gama largă de gusturi la preţuri adaptabile oricărui buget. De asemenea, Sheba produce bijuterii la comandă, personalizate sau pentru diferite evenimente şi prezentări de modă.

Bucuresti, 30.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *