Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SHARP castiga 7 premii

BERTL’S BEST OF 2006

Noua linie de echipamente multifunctionale color Sharp  a fost recunoscuta pentru performante exceptionale si recompensata cu 7 premii de catre BERTL (Business Equipment Research and Test Laboratories), unul dintre cei mai mari critici independenti din domeniu.

BERTL realizeaza anual evaluari independente a peste 5000 de modele de copiatoare, imprimante, echipamente multifunctionale, alb-negru si color, examinand performantele, caracteristicile tehnice care confera functionalitate maxima produselor, costurile de producere a documentelor si fiabilitatea acestora din perspectiva utilizatorului final. 

Avand cea mai mare biblioteca de rapoarte si analize comparative, BERTL realizeaza un clasament de referinta pentru utilizatori si manageri IT, iar cele mai bune echipamente si softuri din domeniul imagisticii digitale sunt recompensate cu premiile BERTL.

In 2006, in categoria echipamentelor color pentru birouri, BERTL a acordat cele mai mari calificative noilor multifunctionale color Sharp. In plus acestea au fost premiate si pentru inovatie in sistemul de control al echipamentului de catre utilizator, iar companiei Sharp i-a fost confirmata pozitia de lider in ceea ce priveste asigurarea securitatii informatiilor/datelor utilizate de catre echipamente .

·    BERTL’s BEST “30 to 39 ppm Office Color MFP” – MX-4501N Color MFP
·    BERTL’s BEST “30 to 39 ppm Office Color MFP” – MX-3501N Color MFP
·    BERTL’s BEST “20 to 29 ppm Office Color MFP” – MX-2700N Color MFP
·    BERTL’s BEST “20 to 29 ppm Office Color MFP” – MX-2300N Color MFP
·    BERTL’s BEST “Entry Level Production Color Printer” – AR-C360P Color Printer
·    BERTL’s BEST “Innovation Award” – Customized User Control System on MFP Web Server
·    BERTL’s BEST “Most Secure MFP Range” – Sharp

Intreaga gama de echipamente din seria MX ofera functionalitate avansata si documente color de inalta calitate la un cost competitiv. Modelele premiate de BERTL reprezinta primele patru din cele opt ale seriei MX, acestea din urma abia lansate de mai putin de 2 luni. Una din inovatiile oferite de catre Sharp o reprezinta incorporarea unei platforme de dezvoltare pentru aplicatii de retea, Sharp Open System Architecture (Sharp OSA), platforma ce confera functionalitate si flexibilitate sporite si permit interoperabilitatea echipamentelor cu programe pe platforma Web, dezvoltate de catre alte companii, permitant astfel o mai buna satisfacere a nevoilor specifice ale clientilor.

Gama de echipamentele de birou Sharp cuprinzand multifunctionale alb-negru si color, faxuri, videoproiectoare, calculatoare de birou, agende electronice si reportofoane digitale este comercializata in Romania de catre Atlas Corporation, unicul distribuitor autorizat al SHARP Central & Eastern Europe.

Bucuresti, 26.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *